O zi buna tuturor!
A venit momentul sa ma despart de o colectie de monede pe care am acumulat-o in ultimii ani. Am considerat ca in prima instanta sa listez pe Okazii, ceea ce am inceput deja (un exemplu: http://www.okazii.ro/catalog/28278251/C ... -1951.html). Sunt in general seturi, unele in cataloage speciale, pe care m-am decis sa nu le faramitez si sa incerc sa vand fiecare moneda in parte. Totusi, intrucat in colectia asta am si destul de multe dubluri, daca este cineva interesat doar in anumite monede, anumiti ani, eventual anumit grad de conservare va rog sa intrebati. E vorba in principal de monede din Marea Britanie, batute in timpul lui George V, George VI si Elizabeth II (anterior decimalizarii), cam orice de la Farthing la Halfcrown, mai exact de la Third Farthingul lui George V (trebuie sa am unul si din acesta). In rest, Edward VII si Victoria, am si cateva din acestea, mai putine e drept, dar cine stie, poate cineva cauta tocmai ceva din ceea ce am. Desigur, voi trimite si poze celor interesati, pentru a se vedea cat mai clar despre ce este vorba si pentru a nu ma lansa intr-o gradare a monedelor care eventual sa nu coincida cu modul in care dumneavoastra le vedeti si apreciati.
Am sa accesez forumul zilnic dupa-amiezele asa ca atunci voi raspunde la toate intrebarile in legatura cu acest subiect.
Multumesc