Brasov noiembrie 2009
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Brasov noiembrie 2009
Este cineva din Bv care ma poate ajuta sa rezerv o masa la tirg?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- noapte in cuba

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Mail de la okazii.ro
Timbre cu editie limitata, monede vechi, tablouri si multe altele
--------------------------------------------------------------------------------
Echipa Okazii.ro te invita pe 21 noiembrie 2009 intre orele 08.00 si 16.00 la International Trade Center, Bd. Al. Vlahuta nr. 10, la "Targul International al Colectionarilor Editia 2009-Brasov".
Daca esti iubitor de timbre cu editie limitata, monede vechi, tablouri si multe altele, aici vei gasi cele mai interesante obiecte de colectie.
Vino sa ne vizitezi la standul Okazii.ro! Primesti cadouri surpriza si afli ce mai e nou pe site direct de la reprezentantii Okazii.ro . In plus:
- Obtii instant si gratuit statutul de "Utilizator verificat" ;
- Primesti un bonus de 20% daca iti alimentezi contul;
- Iti cresti performantele de vanzator cu prezentari LIVE Okazii.ro;
Te asteptam!
Echipa Okazii.ro
Timbre cu editie limitata, monede vechi, tablouri si multe altele
--------------------------------------------------------------------------------
Echipa Okazii.ro te invita pe 21 noiembrie 2009 intre orele 08.00 si 16.00 la International Trade Center, Bd. Al. Vlahuta nr. 10, la "Targul International al Colectionarilor Editia 2009-Brasov".
Daca esti iubitor de timbre cu editie limitata, monede vechi, tablouri si multe altele, aici vei gasi cele mai interesante obiecte de colectie.
Vino sa ne vizitezi la standul Okazii.ro! Primesti cadouri surpriza si afli ce mai e nou pe site direct de la reprezentantii Okazii.ro . In plus:
- Obtii instant si gratuit statutul de "Utilizator verificat" ;
- Primesti un bonus de 20% daca iti alimentezi contul;
- Iti cresti performantele de vanzator cu prezentari LIVE Okazii.ro;
Te asteptam!
Echipa Okazii.ro
Daca cineva doreste sa vina de vineri seara sau sa ramana peste weekend in Brasov, pot oferi cazare in statiunea Predeal.
Pt mai multe detalii www.vilainpredeal.ro
Pt mai multe detalii www.vilainpredeal.ro
A fost prima data cand am fost la Brashov si aveam mari asteptari de la targ dupa cate am auzit de el dar dupa ce am dat o ,, tura " pe la toti vanzatorii am ramas dezamagit sa vad ca e la fel ca si la restul targurilor , monede curatate , starea monedelor slab apreciata , preturi mari si incapatanare.Am impresia ca vanzatorii veterani nu prea au mare legatura cu numismatica ,mai degraba sunt comercianti si aici stau destul de prost , de prea multe ori vad aceleashi clasoare cu aceleasi monede parca neatinse.Cred ca multa lume ar zice acum : fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu monedele/bancnotele sale , este drept dar am impresia ca nu ajungem nicaieri asa.
Au fost si puncte bune , am vazut si vanzatori seriosi , care chiar stiau ce vb si vindeau totushi dupa unele criterii.Am vazut cateva bancnote si monede impresionante.
Referitor la achizitii,am cumparat si eu cateva monede dupa lungi cautari , 250 lei 1935 , 250 de lei 1941 TPT ,25 bani 1953 , 20 lei 1996 , 20 lei 1930 H , Kn si 10 lei 1930 Kn.
Daca ar trebui sa dau un calificativ pentru targul de la Brasov acesta ar fi neutru.
Au fost si puncte bune , am vazut si vanzatori seriosi , care chiar stiau ce vb si vindeau totushi dupa unele criterii.Am vazut cateva bancnote si monede impresionante.
Referitor la achizitii,am cumparat si eu cateva monede dupa lungi cautari , 250 lei 1935 , 250 de lei 1941 TPT ,25 bani 1953 , 20 lei 1996 , 20 lei 1930 H , Kn si 10 lei 1930 Kn.
Daca ar trebui sa dau un calificativ pentru targul de la Brasov acesta ar fi neutru.
Din punctul meu de vedere a fost un targ reusit, cu mentiunea ca in ultimul timp nu prea am mai fost la targuri din lipsa de timp si din cauza bugetului.
Am cumparat ceva monede:
250 lei 1940 UNC
250 lei 1939 UNC
20 lei Hora Londra aUNC
100 lei 1932 Londra UNC
2 lei 1872, 1875 si 1876, 1881
....si lista continua:">
@ Mike, de la mine ai luat TPT si 50 bani 1956 (fara el nu aveam bani sa ma intorc acasa
)
Am cumparat ceva monede:
250 lei 1940 UNC
250 lei 1939 UNC
20 lei Hora Londra aUNC
100 lei 1932 Londra UNC
2 lei 1872, 1875 si 1876, 1881
....si lista continua:">
@ Mike, de la mine ai luat TPT si 50 bani 1956 (fara el nu aveam bani sa ma intorc acasa
NIHIL SINE DEO!