Medalie si insigna comunista bis!

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
tripleseven

Medalie si insigna comunista bis!

Mesaj de tripleseven »

Nu inteleg de ce dl Vlahul tot inchide topicurile cand incep sa apara tot felul de discutii paralele! Nu este mai corect sa stergeti aceste postari si sa-i avertizati pe cei in cauza???
Poate ca este un subiect interesant si dv ,fara nicio avertizare ne inchideti gurile! Ce metoda mai e si asta???
Metal Hammer scrie: Medalia a primit-o bunicul meu pentru faptul ca ,,a revolutionat'' lucrul la fabrica descoperind ca o anume componentala o masinarie putea fi facuta intr-un mod mai rapid
Nu este o medalie ci o insigna!
Insignele acestea se dadeau la multa lume , un fel de motivare pt clasa muncitoare. Si bunicul meu si tata le primeau in fiecare an!
Pt cei care faceau o inovatie sau o inventie, pe langa prima(daca aveau noroc) erau rasplatiti cu insigna de inovator. Depinde de fapt si cat de importanta era inventia, persoana putea fi decorata si cu Medalia sau Ordinul Muncii.

Metal Hammer scrie:Ma refeream la anul in care a fost facuta :roll:
Ceea ce priveste isignele care nu comemoreaza un eveniment anume , este greu de stabilit anul cand au fost facute! Este posibil sa fi fost facute ani de zile de-a randul.. cine stie de cand este insigna dv...!
Fişiere ataşate
d1b.JPG
d1b.JPG (20.88 KiB) Vizualizat de 4535 ori
merit15.JPG
merit15.JPG (15.5 KiB) Vizualizat de 4565 ori
Ultima oară modificat 25 Noi 2009, 01:29 de către tripleseven, modificat 1 dată în total.
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

o insigna asemanatoare am si eu de la mama de la un concurs (maraton parca) din timpul liceului (1974) pt locul 2-ma refer la discobol-
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Referitor la discobol.
Eu zic ca este un insemn de arma pentru pregatirea fizica.
vlahul
moderator
moderator

Re: Medalie si insigna comunista bis!

Mesaj de vlahul »

tripleseven scrie:Nu inteleg de ce dl Vlahul tot inchide topicurile cand incep sa apara tot felul de discutii paralele! Nu este mai corect sa stergeti aceste postari si sa-i avertizati pe cei in cauza???
Poate ca este un subiect interesant si dv ,fara nicio avertizare ne inchideti gurile! Ce metoda mai e si asta???
M-am saturat sa le spun tuturor, mai noi sau mai vechi pe forum sa citeasca bine Regulamentulsi apoi sa posteze mesaje. Daca au de discutat, de raspuns acid sau altfel sa foloseasca pm, mail sau chiar messengerul.
Actiunile mele pe forum nu sunt subiect de discutie, iar asta este tot in Regulament scris.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Actiunile si atitudinea dv lasa de dorit...dar nu este aici locul potrivit sa discutam asa ceva...! Nu va chinuiti sa imi mai dati un raspuns , oricum nu-mi schimbati parerea!
Scrie răspuns