BNR - 190 de ani Nicolae Balcescu
BNR - 190 de ani Nicolae Balcescu
In data de 30 decembrie BNR pune in circulatie un nou set de monede ( aur, argint si tombac) dedicat aniversarii a 190 de ani de la nasterea lui Nicolae Balcescu.
Pret de vanzare ( inclusiv cutii si TVA) 6524 lei.
Pentru mai multe detalii http://www.bnro.ro/page.aspx?prid=3712
Pret de vanzare ( inclusiv cutii si TVA) 6524 lei.
Pentru mai multe detalii http://www.bnro.ro/page.aspx?prid=3712
Chiar dvs ati deschis un topic pe 14 Decembrie in care anuntati ceva similar, o noua emisiune BNR. Va sugerez sa nu deschideti un subiect nou cu fiecare emisiune. Consultati regulamentul.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
E mai greu de urmarit si de cautat. Mult mai practic este sa adaugati la acelasi topic emisiunile BNR. Si in spiritul regulamentului:
"2. Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul nu s-a discutat deja. Pentru asta puteti folosi motorul de cautare. Daca exista un topic cu subiect identic, scrieti in acel topic. Daca nu exista, cautati cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostra."
In plus cate s-ar putea spune despre o noua emisiune BNR pentru a justifica un nou subiect?
"2. Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul nu s-a discutat deja. Pentru asta puteti folosi motorul de cautare. Daca exista un topic cu subiect identic, scrieti in acel topic. Daca nu exista, cautati cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostra."
In plus cate s-ar putea spune despre o noua emisiune BNR pentru a justifica un nou subiect?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
-
KLARK
Noua moneda comemorativa BNR
Din pacate iar o piesa pentru milionari...
Si iar se evita evenimente majore in dauna unor aniversari de genul, 190 ani de la...
Si iar se evita evenimente majore in dauna unor aniversari de genul, 190 ani de la...
Mie imi pare "rau" ca am ratat-o pe cea din 2007. Inca nu m-am prins ce aniversa / comemora: 159 de ani de la revolutie, 188 de ani de la nastere sau 155 de ani de la moarte.
BNR a spus doar: .dedicată lui Nicolae Bălcescu, figură marcantă a Revoluţiei de la 1848 din Ţara Românească.
Pana de curand mai era de vanzare pe la BNR, desi au fost "doar" 250 de bucati.
BNR a spus doar: .dedicată lui Nicolae Bălcescu, figură marcantă a Revoluţiei de la 1848 din Ţara Românească.
Pana de curand mai era de vanzare pe la BNR, desi au fost "doar" 250 de bucati.
-
KLARK
Chiar daca va simtiti dator sa-i luati apararea, eu nu am "certat" pe nimeni. Am facut o observatie. Nu inteleg de ce unii se simt atat de atacati de o observatie. Si daca exista justificari pentru ce am spus, si un regulament la care aderam automat cand ne inscriem, cu atat mai mult observatia mea nu ar trebui luata drept "cearta". De fapt agresiv este demersul de a apara pe cineva cand nu este cazul.skortzy scrie:@berserkr: Nu am vrut sa spun ca nu exista argumente in favoarea demersului dvs.
Tot ce am vrut sa spun este ca pana acuma nu era asa, deci colegul bogdanj a actionat conform obiceiului care exista de cativa ani pe-aici asa ca nu merita sa fie "certat".
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Au aparut imagini (mici) la BNR si nu pare o macheta reusita (stiu, de gustibus...). Poate reusesc colegii de la romaniancoins.org sau de la www.coins.ro sa obtina imagini mai bune care sa ne permita sa vedem cum arata in realitate.
Pe la Cluj monedele vin la anul, deci pe coins.ro nu vor fi poze prea curand
.
Pe langa asta, poza cu moneda din aur va fi doar daca o primesc de undeva...
Pe langa asta, poza cu moneda din aur va fi doar daca o primesc de undeva...
-
thebluelion

Am fost astazi la BNR sa arunc un ochi (ca de cumparat setul nici pomeneala) si va asigur ca este mai urata cand o vedeti in realitate, aversul este oribil, in opinia mea; reversul mai salveaza situatia, dar aversul cred ca este cel mai urat de anul acesta...Alex scrie:Au aparut imagini (mici) la BNR si nu pare o macheta reusita (stiu, de gustibus...). Poate reusesc colegii de la romaniancoins.org sau de la www.coins.ro sa obtina imagini mai bune care sa ne permita sa vedem cum arata in realitate.
-
thebluelion