@D.Andrei
probabil ceea ce cautati este
Octavian Luchian, Gheorghe Buzdugan, Constantin C. Oprescu - Monede şi bancnote româneşti (Ed. Sport-Turism, Bucureşti, 1977)
@Robw
Imi (ne) puteti da mai multe detalii despre catalogul din imagine? Acum il vad prima data.
In special unde gasesc monede si bancnote romanesti de G. Buzdugan Octavian Luchian si Constantin C. Oprescu ?
Am gasit ca au fost tiparite doar 6490 de exemplare ,cred ca sunt scumpe si rare mai ales pt. mine ca sunt inca cum zic uni "mic copil "
Acest catalog se gaseste din cand in cand la anticariatele din Bucuresti sau pe okazii... poate pe ebay.
In schimb cred ca puteti gasiti scan-uri.
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
O rugaminte am daca se poate.Ma poate ajuta cineva cu catalogul MBR in format pdf?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Va multumesc,O rugaminte am daca se poate.Ma poate ajuta cineva cu catalogul MBR in format pdf capitolele 1,2 si 3?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)