identificare
identificare
am o moneda sau medalion foarte vechi din cupru,cu leonardo da vinci pe fatza monezii,iar pe spatele monezii arata o cetate ceva dar nu scrie anul.am cautat dar nu am gasit-o in absolut nici un catalog,imi puteti spune despre ce este vorba?ms anticipat!seara placuta..am inteles ca e ceva unicat
- Fişiere ataşate
-
- moneda-antigua-unica-el-universo-conocido-leonardo-da-vinci_MLU-O-27307002_3890.jpg (24.38 KiB) Vizualizat de 2815 ori
-
- moneda-antigua-unica-el-universo-conocido-leonardo-da-vinci_MLU-O-27307002_6958.jpg (24.19 KiB) Vizualizat de 2815 ori
-
- Picture 003.jpg (5.1 KiB) Vizualizat de 2857 ori
-
- Picture 008.jpg (4.87 KiB) Vizualizat de 2857 ori
Ultima oară modificat 17 Feb 2013, 16:52 de către danutzis, modificat de 4 ori în total.
Re: buna seara!
Daca aveti amabilitatea sa postati o poza /scan (fata /verso)cu respectva piesa ,cred ca se vor gasi colegi sa va lamureasca.danutzis scrie:am o moneda sau medalion foarte vechi din cupru,cu leonardo da vinci pe fatza monezii,iar pe spatele monezii arata o cetate ceva dar nu scrie anul.am cautat dar nu am gasit-o in absolut nici un catalog,imi puteti spune despre ce este vorba?ms anticipat!seara placuta..