Rog ajutor pentru a efectua o plata prin paypal
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Binevoieste un coleg de forum sa ma ajute sa efectuez o plata prin paypal (in lire sterline? Am castigat o licitatie pe ebay, dar n-am reusit nicicum sa-mi conectez contul si cardul la contul paypal si nu mai pot amana sau astepta. Este vorba de putin sub 50 de lire. Eu pot depune banii in avans in contul din tara.
-
Diana_doamna

Mi-e greu sa cred ca va poate ajuta cineva, oricat de mult ar vrea. Adica nu cred ca Ebay sa permita a se face dintr-un cont plata intr-altul cont.
Dar puteti lua legatura cu vanzatorul ca sa va transmita toate datele de care veti avea nevoie pentru un transfer bancar. Apoi mergeti la orice banca sau casa de schimb valutar, cumparati fix suma pe care trebuie sa o platiti si mergeti la posta. Daca vreti sa faceti transfer prin banca, comisioanele lor vor fi in jur de 50 euro (credeti-ma, am incercat asta). Insa am platit de peste zece ori la posta prin serviciu "Eurogiro". Acolo va vor da sa completati trei formulare pentru care trebuie sa va inarmati cu ceva rabdare, platiti in jur de 20 lei (pentru un transfer de 50 euro) si gata. In doua zile vanzatorul are banii in banca.
Dar puteti lua legatura cu vanzatorul ca sa va transmita toate datele de care veti avea nevoie pentru un transfer bancar. Apoi mergeti la orice banca sau casa de schimb valutar, cumparati fix suma pe care trebuie sa o platiti si mergeti la posta. Daca vreti sa faceti transfer prin banca, comisioanele lor vor fi in jur de 50 euro (credeti-ma, am incercat asta). Insa am platit de peste zece ori la posta prin serviciu "Eurogiro". Acolo va vor da sa completati trei formulare pentru care trebuie sa va inarmati cu ceva rabdare, platiti in jur de 20 lei (pentru un transfer de 50 euro) si gata. In doua zile vanzatorul are banii in banca.
Re: Rog ajutor pentru a efectua o plata prin paypal
Reiterez rugamintea, daca ma poate ajuta ajuta cineva cu o plata prin paypal, in cuantum de 86,5 dolari.