basorelief in lemn

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
EUXIN RO

basorelief in lemn

Mesaj de EUXIN RO »

Buna ziua,va rog ceva informatii si un pret astimativ daca se poate,pentru piesa de mai jos.E din lemn si are dimensiuni 30/24cm iar grosimea maxima de aproximativ 2,5cm .Va multumesc.
Fişiere ataşate
DSCF0887.JPG
DSCF0887.JPG (441.29 KiB) Vizualizat de 4283 ori
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
picard

Mesaj de picard »

Monograma este a Regelui Mihai I.
dodyory

Mesaj de dodyory »

pare a fi partea de sus a unui scaun pe care statea probabil Regele in biserica. valorea... nu prea mare, din punctul meu de vedere orice mestesugar batran poate executa piese asemanatoare pe bani putini.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

dodyory scrie:pare a fi partea de sus a unui scaun pe care statea probabil Regele in biserica. valorea... nu prea mare, din punctul meu de vedere orice mestesugar batran poate executa piese asemanatoare pe bani putini.
Asa mi-a spus si un vechi colectionar care l-a vazut...tot partea de sus a unui scaun probabil dintr-o biserica,se vede foarte bine cu piesa in mana ca lemnul si lucratura e veche,nu facuta recent,fiind din lemn mi se pare interesanta si prin faptul ca a rezistat in timp si nu a ajuns pe foc
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Scrie răspuns