Intrebare de incepator

Moderatori: Deus, Comboloi

badin19

Mesaj de badin19 »

puteti sa ne spuneți cum se numește userul?
Divide et impera
Iacob Tudor Alexandru

Mesaj de Iacob Tudor Alexandru »

roantichitati scrie:
Iacob Tudor Alexandru scrie:cea cu calificativele nu ii neaparat cel mai solid argument...sunt si unii oameni neseriosi cu sute de calificative pozitive pe okazii , eu de exemplu am comandat ceva si nu mia sosit la posta unde mergeam zilnic si ridicam monede dar acel colet cu 4 comenzi nu mi-a sosit apoi "vanzatorul" imi trimitea email-uri sa ii trimit banii ca el a expediat coletul etc iar din cauza ca el a avut mai multe pozitive decat mine mie mi-au suspendat contul pentru ca el avea credibilitate mai mare :cry:
In concluzie nu toti cei cu calificative multe pot fi seriosi...multi cumpara brichete si alte lucruri ieftine pentru asi face multe calificative pentru a putea da o tzeapa mare ulterior...si nu va scriu aberati multi studenti de la cluj fac asta !!!
1) Daca persoana respectiva vi-a trimis coletul cu plata ramburs , nu avea cum sa va ceara banii , pt ca daca dumneavoastra ridicaseti coletul deja il platiseti , altfel nu-l puteati ridica de la posta . In cazul in care nu-l ridicaseti tot nu avea de ce sa va ceara banii pt ca era sigur ca nu primiseti piesele .
2) Daca licitatia era cu plata anticipat , atunci nu trimitea coletul decat dupa ce facuseti deja plata .
3) Cei de la okazii nu va suspenda contul pt ca el a avut mai multe calificative ci DOAR daca dumneavoastra ati mai avunt inca cel putin doua calificative negative anterior si el vi-a mai acordat unul ! Deci contul dumneavoastra a fost suspendat din cumul de negative , nu din cauza respectivului vanzator !
Ati inteles gresit, am castigat 4 licitati ale "respectivului" si mi lea "trimist" toate odata daca totusi le-a trimis....deci trebuia sa imi dea 4 calificative , eu nu am primit coletul iar dansul dupa 4-5 zilie mi-a trimis email ca ia venit coletul inapoi si mi-a spus sa ii trimit banii intr-un cont daca nu imi v-a da 4 negative si mi se va suspenda contul....mi s-a parut o aberatie sa ii revina coletul asa repede in 4-5 zile si de aceea nu am pus banii in contul dansului...iar dupa cateva zile contul de pe okazii mi-a fost suspendat....chiar daca eu aveam 100% pozitive si el doar 93% , cred ca s-a tinut cont de numarul lor....
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Dupa cum a deviat topicul, n-ar fi mai potrivita sectiunea "Persoane care ne-au creat probleme......."?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Un colet nu se poate intoarce dupa 4-5 zile. Este pastrat la oficiul postal 10 zile lucratoare, si abia dupa aceea este trimis inapoi retur.
Scrie răspuns