Iacob Tudor Alexandru scrie:cea cu calificativele nu ii neaparat cel mai solid argument...sunt si unii oameni neseriosi cu sute de calificative pozitive pe okazii , eu de exemplu am comandat ceva si nu mia sosit la posta unde mergeam zilnic si ridicam monede dar acel colet cu 4 comenzi nu mi-a sosit apoi "vanzatorul" imi trimitea email-uri sa ii trimit banii ca el a expediat coletul etc iar din cauza ca el a avut mai multe pozitive decat mine mie mi-au suspendat contul pentru ca el avea credibilitate mai mare
In concluzie nu toti cei cu calificative multe pot fi seriosi...multi cumpara brichete si alte lucruri ieftine pentru asi face multe calificative pentru a putea da o tzeapa mare ulterior...si nu va scriu aberati multi studenti de la cluj fac asta !!!
1) Daca persoana respectiva vi-a trimis coletul cu plata ramburs , nu avea cum sa va ceara banii , pt ca daca dumneavoastra ridicaseti coletul deja il platiseti , altfel nu-l puteati ridica de la posta . In cazul in care nu-l ridicaseti tot nu avea de ce sa va ceara banii pt ca era sigur ca nu primiseti piesele .
2) Daca licitatia era cu plata anticipat , atunci nu trimitea coletul decat dupa ce facuseti deja plata .
3) Cei de la okazii nu va suspenda contul pt ca el a avut mai multe calificative ci DOAR daca dumneavoastra ati mai avunt inca cel putin doua calificative negative anterior si el vi-a mai acordat unul ! Deci contul dumneavoastra a fost suspendat din cumul de negative , nu din cauza respectivului vanzator !
Ati inteles gresit, am castigat 4 licitati ale "respectivului" si mi lea "trimist" toate odata daca totusi le-a trimis....deci trebuia sa imi dea 4 calificative , eu nu am primit coletul iar dansul dupa 4-5 zilie mi-a trimis email ca ia venit coletul inapoi si mi-a spus sa ii trimit banii intr-un cont daca nu imi v-a da 4 negative si mi se va suspenda contul....mi s-a parut o aberatie sa ii revina coletul asa repede in 4-5 zile si de aceea nu am pus banii in contul dansului...iar dupa cateva zile contul de pe okazii mi-a fost suspendat....chiar daca eu aveam 100% pozitive si el doar 93% , cred ca s-a tinut cont de numarul lor....