Insigna Radist de Onoare RPR

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
PRONUMISMATICA
Site Admin

Insigna Radist de Onoare RPR

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Imi poate spune cineva mai priceput ca mine daca 150RON este mult/OK/putin pentru o asemenea insigna. Din cate stiu s-a acordat intre 1953 (distinctia Radist de Onoare s-a introdus cu Hotarirea Consiliului de Ministri nr. 1400/1953) pana in 1976 (s-a abrogat cu DECRET NR. 361 DIN 2 NOIEMBRIE 1976), deci nu stiu cat este de rara. Imaginea este imprumutata de pe net:

Imagine
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

E rara, eu zic ca 150 ron este ok ...ma rog, mai stie iuda cu cat se dau piesle acestea. :lol: oricum din cate stiu Stambuliu a cerut mult mai mult in licitatiile lui!
PRONUMISMATICA
Site Admin

Merci! Din pacate piesa are un mic defect la email, dar am luat-o si asa...
Daca d-l S. a considerat ca e o insigna pe care merita s-o includa in licitatiile dansului atunci sigur nu-i comuna. Cat despre preturile dansului... nu sunt pentru piata romaneasca, sa zic asa :) deci nu le-as lua de referinta.
AF
**
**

Re: Insigna Radist de Onoare RPR

Mesaj de AF »

Aldorus scrie:Imi poate spune cineva mai priceput ca mine daca 150RON este mult/OK/putin pentru o asemenea insigna. Din cate stiu s-a acordat intre 1953 (distinctia Radist de Onoare s-a introdus cu Hotarirea Consiliului de Ministri nr. 1400/1953) pana in 1976 (s-a abrogat cu DECRET NR. 361 DIN 2 NOIEMBRIE 1976), deci nu stiu cat este de rara. Imaginea este imprumutata de pe net:

Imagine
Este o insigna superba si rara. Pacat pentru imperfectiunea sesizata la email. Ce numar de serie are?
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Una tot cu probleme, vanduta la 35 eur...

http://www.okazii.ro/numismatica-insign ... -a51717785
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Kastor

Mesaj de Kastor »

Ricky-bm scrie:Una tot cu probleme, vanduta la 35 eur...
Dar la cat sa se vanda?Doar e RPR..indiferent de cat o fi de rara si frumoasa.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Nu ma refeream la faptul ca s-a dat scump sau ieftin, ci la faptul ca D-l 777 a estimat corect pretul ! atata tot.... ce ati inteles Dvs chiar nu stiu.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Re: Insigna Radist de Onoare RPR

AF scrie:
Este o insigna superba si rara. Pacat pentru imperfectiunea sesizata la email. Ce numar de serie are?
O sa pot sa va dau un raspuns doar peste cateva zile. S-a spart o teava la depozitul nostru si e un haos mare acum acolo. Momentan nici n-am idee pe unde e insigna.
Scrie răspuns