Insigna Radist de Onoare RPR
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Insigna Radist de Onoare RPR
Imi poate spune cineva mai priceput ca mine daca 150RON este mult/OK/putin pentru o asemenea insigna. Din cate stiu s-a acordat intre 1953 (distinctia Radist de Onoare s-a introdus cu Hotarirea Consiliului de Ministri nr. 1400/1953) pana in 1976 (s-a abrogat cu DECRET NR. 361 DIN 2 NOIEMBRIE 1976), deci nu stiu cat este de rara. Imaginea este imprumutata de pe net:

- tripleseven

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Merci! Din pacate piesa are un mic defect la email, dar am luat-o si asa...
Daca d-l S. a considerat ca e o insigna pe care merita s-o includa in licitatiile dansului atunci sigur nu-i comuna. Cat despre preturile dansului... nu sunt pentru piata romaneasca, sa zic asa
deci nu le-as lua de referinta.
Daca d-l S. a considerat ca e o insigna pe care merita s-o includa in licitatiile dansului atunci sigur nu-i comuna. Cat despre preturile dansului... nu sunt pentru piata romaneasca, sa zic asa
Re: Insigna Radist de Onoare RPR
Este o insigna superba si rara. Pacat pentru imperfectiunea sesizata la email. Ce numar de serie are?Aldorus scrie:Imi poate spune cineva mai priceput ca mine daca 150RON este mult/OK/putin pentru o asemenea insigna. Din cate stiu s-a acordat intre 1953 (distinctia Radist de Onoare s-a introdus cu Hotarirea Consiliului de Ministri nr. 1400/1953) pana in 1976 (s-a abrogat cu DECRET NR. 361 DIN 2 NOIEMBRIE 1976), deci nu stiu cat este de rara. Imaginea este imprumutata de pe net:
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Nu ma refeream la faptul ca s-a dat scump sau ieftin, ci la faptul ca D-l 777 a estimat corect pretul ! atata tot.... ce ati inteles Dvs chiar nu stiu.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Insigna Radist de Onoare RPR
O sa pot sa va dau un raspuns doar peste cateva zile. S-a spart o teava la depozitul nostru si e un haos mare acum acolo. Momentan nici n-am idee pe unde e insigna.AF scrie:
Este o insigna superba si rara. Pacat pentru imperfectiunea sesizata la email. Ce numar de serie are?