Identificare panglica
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Identificare panglica
Este prima oara cand am cumparat o medalie .Va rog ,ajutati-ma cu un raspuns :este aceasta panglica originala ?Multumesc !
- Fişiere ataşate
-
- medals 007.jpg (36.45 KiB) Vizualizat de 7588 ori
Re: Identificare panglica
Nu este panglica originala a Ordinului Coroana Romaniei. Pare mai curand cea a Medaliei Serviciu Credincios.emma scrie:Este prima oara cand am cumparat o medalie .Va rog ,ajutati-ma cu un raspuns :este aceasta panglica originala ?Multumesc !
Va multumesc mult de raspuns !!! Am cumparat 3 medalii de pe okazii ,nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea fi ceva in neregula cu ele dar dupa ce am citit forumul acesta stau pe ganduri daca am cumparat ceva ce merita sau imitatii .Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .
- Fişiere ataşate
-
- Order of the Crown.jpg (20.66 KiB) Vizualizat de 7564 ori
De obicei panglica de la Coroana Romaniei tip I este albastru deschis cu doua dungi argintii ("de otel"), dar cum au fost foarte multi producatori ai acestui ordin probabil si variatiile sunt destul de numeroase.emma scrie:Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .
-
leonard.florian

Re: Identificare panglica
cu siguranta pamblica este de la Medalia Serviciul Credincios
-
cristi 1978

[quote="emma"]Va multumesc mult de raspuns !!! Am cumparat 3 medalii de pe okazii ,nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea fi ceva in neregula cu ele dar dupa ce am citit forumul acesta stau pe ganduri daca am cumparat ceva ce merita sau imitatii .Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .[/quote]
Panglica este in ordine... dar nu ai sistemul de prindere...
Panglica este in ordine... dar nu ai sistemul de prindere...
Best regards from Cristi