Identificare panglica

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
emma
nou in forum
nou in forum

Identificare panglica

Mesaj de emma »

Este prima oara cand am cumparat o medalie .Va rog ,ajutati-ma cu un raspuns :este aceasta panglica originala ?Multumesc !
Fişiere ataşate
medals 007.jpg
medals 007.jpg (36.45 KiB) Vizualizat de 7587 ori
Alex
moderator
moderator

Re: Identificare panglica

Mesaj de Alex »

emma scrie:Este prima oara cand am cumparat o medalie .Va rog ,ajutati-ma cu un raspuns :este aceasta panglica originala ?Multumesc !
Nu este panglica originala a Ordinului Coroana Romaniei. Pare mai curand cea a Medaliei Serviciu Credincios.
emma
nou in forum
nou in forum

Mesaj de emma »

Va multumesc mult de raspuns !!! Am cumparat 3 medalii de pe okazii ,nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea fi ceva in neregula cu ele dar dupa ce am citit forumul acesta stau pe ganduri daca am cumparat ceva ce merita sau imitatii .Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .
Fişiere ataşate
Order of the  Crown.jpg
Order of the Crown.jpg (20.66 KiB) Vizualizat de 7563 ori
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

emma scrie:Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .
De obicei panglica de la Coroana Romaniei tip I este albastru deschis cu doua dungi argintii ("de otel"), dar cum au fost foarte multi producatori ai acestui ordin probabil si variatiile sunt destul de numeroase.
leonard.florian

Re: Identificare panglica

Mesaj de leonard.florian »

cu siguranta pamblica este de la Medalia Serviciul Credincios
cristi 1978

Mesaj de cristi 1978 »

[quote="emma"]Va multumesc mult de raspuns !!! Am cumparat 3 medalii de pe okazii ,nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea fi ceva in neregula cu ele dar dupa ce am citit forumul acesta stau pe ganduri daca am cumparat ceva ce merita sau imitatii .Va mai rog ,daca puteti sa imi spuneti daca macar Ordinul acesta are panglica originala .[/quote]
Panglica este in ordine... dar nu ai sistemul de prindere...
Best regards from Cristi
Scrie răspuns