Rasplata muncei pentru invatamant

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
T.M.T.

Rasplata muncei pentru invatamant

Mesaj de T.M.T. »

Si daca tot am inceput sa-mi clarific unele aspecte legate de decoratiile romanesti - continui cu inca una: atasez fotografiile a doua medalii Rasplata muncii pentru invatamant. Chiar daca una dintre ele este intr-o stare jalnica, cu sistem de prindere a panglicii improvizat, se observa clar ca sunt doua modalitati de inscriere diferite pe revers. Fiind diferite, se naste si intrebarea: care este cea buna? Apelez, ca de obicei, la spijinul dv. :oops:
Fişiere ataşate
Rasplata muncii pt invatamant_rv.jpg
Rasplata muncii pt invatamant_rv.jpg (76.66 KiB) Vizualizat de 4010 ori
Rasplata muncii pt invatamant_av.jpg
Rasplata muncii pt invatamant_av.jpg (68.91 KiB) Vizualizat de 4011 ori
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Bune sunt amandoua,numai variante diferite! Cea cu inelul lipit ar trebui sa aiba ca si cealalta o cununa de lauri ca sistem de prindere.
Medaliile Rasplata Muncii pt Invetamantul Primar, Secundar si Profesional nu aveau aceasta cununa , panglica se prindea direct de inel

Imagine
General Matei

Re: Rasplata muncei pentru invatamant

Mesaj de General Matei »

T.M.T. scrie: 11 Apr 2009, 22:44 Si daca tot am inceput sa-mi clarific unele aspecte legate de decoratiile romanesti - continui cu inca una: atasez fotografiile a doua medalii Rasplata muncii pentru invatamant. Chiar daca una dintre ele este intr-o stare jalnica, cu sistem de prindere a panglicii improvizat, se observa clar ca sunt doua modalitati de inscriere diferite pe revers. Fiind diferite, se naste si intrebarea: care este cea buna? Apelez, ca de obicei, la spijinul dv. :oops:
Varianta fara cununa de lauri pare modificata si lipita de vreun bijutier amator, nu asa arata medalia oficiala. Dar in orice caz medaliile sunt originale
Nihil sine Deo
Scrie răspuns