Rasplata muncei pentru invatamant
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Rasplata muncei pentru invatamant
Si daca tot am inceput sa-mi clarific unele aspecte legate de decoratiile romanesti - continui cu inca una: atasez fotografiile a doua medalii Rasplata muncii pentru invatamant. Chiar daca una dintre ele este intr-o stare jalnica, cu sistem de prindere a panglicii improvizat, se observa clar ca sunt doua modalitati de inscriere diferite pe revers. Fiind diferite, se naste si intrebarea: care este cea buna? Apelez, ca de obicei, la spijinul dv. 
- Fişiere ataşate
-
- Rasplata muncii pt invatamant_rv.jpg (76.66 KiB) Vizualizat de 4013 ori
-
- Rasplata muncii pt invatamant_av.jpg (68.91 KiB) Vizualizat de 4014 ori
- tripleseven

-
General Matei

Re: Rasplata muncei pentru invatamant
Varianta fara cununa de lauri pare modificata si lipita de vreun bijutier amator, nu asa arata medalia oficiala. Dar in orice caz medaliile sunt originaleT.M.T. scrie: ↑11 Apr 2009, 22:44 Si daca tot am inceput sa-mi clarific unele aspecte legate de decoratiile romanesti - continui cu inca una: atasez fotografiile a doua medalii Rasplata muncii pentru invatamant. Chiar daca una dintre ele este intr-o stare jalnica, cu sistem de prindere a panglicii improvizat, se observa clar ca sunt doua modalitati de inscriere diferite pe revers. Fiind diferite, se naste si intrebarea: care este cea buna? Apelez, ca de obicei, la spijinul dv.![]()
Nihil sine Deo