Ordinul Ferdinand I
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
- tripleseven

- tripleseven

Deci acum vorbesc numai de piesa din licitatia pomenita !
La prima vedere,piesa arata destul de bine,emailul din pacate se pare ca nu era email din moment ce a inceput sa reactioneze cu acetona! Detaliile la coroana erau mai grosolane, si decupajele la "F"-uri erau destul de stramb executate... Or fi fost mai multe detalii,dar au trecut cel putin 2 ani de atunci si nu mai tin minte.
La prima vedere,piesa arata destul de bine,emailul din pacate se pare ca nu era email din moment ce a inceput sa reactioneze cu acetona! Detaliile la coroana erau mai grosolane, si decupajele la "F"-uri erau destul de stramb executate... Or fi fost mai multe detalii,dar au trecut cel putin 2 ani de atunci si nu mai tin minte.
- tripleseven

- boonicootza

- tripleseven

Mda, mie nu-mi place piesa! Decupaturile la F-uri sunt facute destul de grosolan, nu sunt finisate si pe coroana se vad urme de lac rosu si verde! Personal cred ca si piesa aceasta ar reactiona la acetona!
Daca cineva dintre dv a vazut vreodata o piesa originala,stie ca, coroana este o piesa "multipart" executata din 4 parti. Partea emailata in rosu(2 parti ) si coroana (2 parti) care cuprinde exact ca la Ord Meritul Civil (Bulgaria) partea emailata rosu! La aceasta piesa coroana si partea rosie par a fi turnate intr-o bucata si....vopsita.....!
Daca cineva dintre dv a vazut vreodata o piesa originala,stie ca, coroana este o piesa "multipart" executata din 4 parti. Partea emailata in rosu(2 parti ) si coroana (2 parti) care cuprinde exact ca la Ord Meritul Civil (Bulgaria) partea emailata rosu! La aceasta piesa coroana si partea rosie par a fi turnate intr-o bucata si....vopsita.....!
- Fişiere ataşate
-
- ofc2.jpg (34.54 KiB) Vizualizat de 14380 ori
-
- ofcq.jpg (96.48 KiB) Vizualizat de 14382 ori
-
- ofc1.jpg (49.11 KiB) Vizualizat de 14382 ori
-
Cristian Ciuplea

- marcus aurelius

Piesa nu este musai falsa! Da cu orice risc de a-mi sari toata lumea in cap, o spun. Ordinul Ferdinand are unul dintre cele mai pacatoase emailuri dintre toate. Si aici nu vorbesc de posta electronica.
Piesa poate fi originala, insa emailata modern. Din aceasta cauza se prezinta cum se prezinta. Finetea executiei cadrului metalic este de bijutier. Emedals este un comerciant exceptional care nu vinde falsuri (doar accidental) intentionat. De asemenea are surse bune si cunostinte temeinice. Insa ca orice comerciant vrea sa obtina profit maxim. De aceea nu i-ar fi totuna sa vanda o piesa cu emailul varza sau o piesa frumoasa. Nu afirm aici ca el ar fi emailat-o... Poate asa a luat-o.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
- tripleseven

Domnule Marcus Aurelius,acest ordin a fost decernat numai cetatenilor romani si in ultima vreme au aparut o gramada de piese mici(cavaleri/ofiteri) in licitatiile din strainatate si culmea, toate fara panglica! Sau cu panglica , dar din aceea ingusta....germana..
Nu stiu unde vedeti dv cadrul executat cu finete ca eu nu vad! Am vazut originalele din muzee(si cele de la Arad) si credeti-ma, nu se compara cu "carjele" acestea!
Cum am mai spus ,coroana parca ar fi fost facuta la Casa Pionierilor....mie nu-mi place, chiar deloc! Ce cauta urmele acelea de "email" ramase pe coroana??? Un bijutier serios nu s-ar fi facut de rusine cu o asemenea lucrare!
Nu stiu unde vedeti dv cadrul executat cu finete ca eu nu vad! Am vazut originalele din muzee(si cele de la Arad) si credeti-ma, nu se compara cu "carjele" acestea!
Cum am mai spus ,coroana parca ar fi fost facuta la Casa Pionierilor....mie nu-mi place, chiar deloc! Ce cauta urmele acelea de "email" ramase pe coroana??? Un bijutier serios nu s-ar fi facut de rusine cu o asemenea lucrare!
- tripleseven

-
leonard.florian