Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret

Păreri, critici, sugestii, etc.

Moderator: Deus

Încuiat
vasil

Mesaj de vasil »

Pana la urma o sa dam cat o sa fie, niciodata socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Solicit posibilitatea de a primi eventual prin ramburs vreo 2-3 numere (s-ar putea sa mai fie pe aici cativa colectionari curiosi sa stie ce este ANR-ul).
clujsergiu

Pret

Mesaj de clujsergiu »

8-10 lei e un pret ok
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

In jur de 10 lei este in regula, pret comparabil cu celelalte reviste "de specialitate" ale pietei.

L.E.: indiferent de pretul la care se va ajunge, as dori si eu un exemplar :)
Ultima oară modificat 28 Oct 2008, 22:48 de către fireatmyself, modificat de 3 ori în total.
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

vasil scrie:Pana la urma o sa dam cat o sa fie, niciodata socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.
Aici si eu sunt de acord cu Vasil. Nu putem compara pretul unei reviste ce nu va fi deocamdata pe tarabe cu pretul unei reviste cu aparitie lunara si tiraj ce se duce in cateva mii de exemplare. Din moment ce Aldor spunea ceva de coperti color groase si hartie lucioasa, acestea costa.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Cei care vor veni la BV vor primi revista acolo la fata locului, de la mine (daca totul merge bine).
VIKO

revista

Mesaj de VIKO »

15 ron cred ca este un pret bun pentru inceput. Eu atat as fii dispus sa ofer. In pret trebuie sa se reflecte si calitatea subiectelor abordate. Conteaza mai putin pentru inceput daca e alb-negru. Incercati sa gasiti totusi niste sponsori domnule Aldor.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

Un pret de 10 - 15 lei pentru o revista de specialitate as da si eu , mi se pare super ok .
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Daca tot intentionati sa-l publicati alb negru de ce nu faceti un fel de almanah cu toate numerele aparute pana acum?
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

Un pret in jurul a 15 ron cred ca ar fi accesibil oricui interesat de acest domeniu
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Ideia domnului tripleseven este buna.Cat despre pretul revistei sunt de acord cu marea majoritate si cred ca 15 lei e un pret corect.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

tripleseven scrie:Daca tot intentionati sa-l publicati alb negru de ce nu faceti un fel de almanah cu toate numerele aparute pana acum?
Raskolnikov21 scrie:Ideia domnului tripleseven este buna.
Ideea asta a mai fost discutata, acum este vorba despre pret.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Dupa cum am mai zis, aceasta editie tiparta este un test. Nu vor fi foarte multe exemplare, si totusi costa destul de mult. Nu putem sa investim in ceva mai de amploare pana nu stim daca s-ar vinde macar cat sa nu iesim in pierdere.

E foarte greu sa gasesti sponsor la o revista cu tiraj mic, la care abia acum se tpareste primul numar. Au fost trimise cateva mesaje in acest sens, dar bine-nteles n-a venit niciun raspuns.
aliosa
nou in forum
nou in forum

Mesaj de aliosa »

Eu cred ca pretul primului numar sa fie 10-15 lei :D
skortzy

Mesaj de skortzy »

Eu as zice pretul de productie +50% :)

Pretul de productie nu ar trebui sa fie prea mare...
Anul trecut am tiparit 20 de carti a cate 160 de pagini format A6 (deci echivalent cu 40 de pagini A4) si a costat 6 lei / exemplar...
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Primul numar trebuie sa aiba un pret convenabil si pentru cei care il scot, pentru a-i stimula sa continue. La o prima aparitie se poate solicita un "pret de incurajare" mai mare, poate peste limita de 15 lei cel mai des mentionata aici. La aparitiile ulterioare regulate, pretul ar trebui sa permita macar acoperirea tuturor cheltuielilor si, de ce nu, un oarecare castig. Cineva oricum va investi timp si efort, pe care le putea canaliza in alta directie.
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
Încuiat