Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret
Moderator: Deus
-
clujsergiu

Pret
8-10 lei e un pret ok
-
fireatmyself
Aici si eu sunt de acord cu Vasil. Nu putem compara pretul unei reviste ce nu va fi deocamdata pe tarabe cu pretul unei reviste cu aparitie lunara si tiraj ce se duce in cateva mii de exemplare. Din moment ce Aldor spunea ceva de coperti color groase si hartie lucioasa, acestea costa.vasil scrie:Pana la urma o sa dam cat o sa fie, niciodata socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
revista
15 ron cred ca este un pret bun pentru inceput. Eu atat as fii dispus sa ofer. In pret trebuie sa se reflecte si calitatea subiectelor abordate. Conteaza mai putin pentru inceput daca e alb-negru. Incercati sa gasiti totusi niste sponsori domnule Aldor.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
-
hultan2003

- tripleseven

-
Raskolnikov21

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Dupa cum am mai zis, aceasta editie tiparta este un test. Nu vor fi foarte multe exemplare, si totusi costa destul de mult. Nu putem sa investim in ceva mai de amploare pana nu stim daca s-ar vinde macar cat sa nu iesim in pierdere.
E foarte greu sa gasesti sponsor la o revista cu tiraj mic, la care abia acum se tpareste primul numar. Au fost trimise cateva mesaje in acest sens, dar bine-nteles n-a venit niciun raspuns.
E foarte greu sa gasesti sponsor la o revista cu tiraj mic, la care abia acum se tpareste primul numar. Au fost trimise cateva mesaje in acest sens, dar bine-nteles n-a venit niciun raspuns.
Primul numar trebuie sa aiba un pret convenabil si pentru cei care il scot, pentru a-i stimula sa continue. La o prima aparitie se poate solicita un "pret de incurajare" mai mare, poate peste limita de 15 lei cel mai des mentionata aici. La aparitiile ulterioare regulate, pretul ar trebui sa permita macar acoperirea tuturor cheltuielilor si, de ce nu, un oarecare castig. Cineva oricum va investi timp si efort, pe care le putea canaliza in alta directie.
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro