bancnote
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

in mailurile expediate de mine (si pe care nu v-ati mai obosit sa le cititi,cu atat mai putin sa raspundeti la ele) aveti detaliile necesare platiibancnote scrie:IN CEEA CE PRIVESTE TAXELE POSTALE SUNT DEACORD. DATIM UN CONT BANCAR IN CARE SA VA RESTITUI "DATORIA". CIT DESPRE SITE-URILE STRAINE. NO COMENT. IMI TREBIUE CEVA , AM CINE SA IMI ADUCA. NU-MI IMPLIC NUMELE MEU IN ACELE SITE-URI.
cat despre siteurile straine ,va garantez ca nu vreti sa apareti acolo.intrebati-l pe domnul motocea . si mai sunt si alte persoane.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Terminati cu prostiile, credeti ca asta imi face vreo placere morbida, de asta dau o gramada de bani pe hosting sa am un forum unde se cearta lumea? Mai bine ati invata ceva din toate astea. Eu n-am nimic personal cu Dvs. Dar daca tot insistati pe legea aceea, cititi-o si pe asta: Legea nr. 8 din 26.03.1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Asta in legatura cu imaginea pe care ati "imprumutat-o" de pe site de la mine. Eu am si uitat de acel episod, dar daca tot o luati cu legea cutare din anul cutare, atunci incep sa-mi aduc si eu aminte.bancnote scrie:Stimate admni. nu va amenint, ci pur si simplu vam spus ca incalcati legea 677/2001. Utilizatori acestui forum o fac la fel. Dumneavoastra in loc sa aplanati un scandal, pe acest forum mai mult dati apa la moara.
- valentinian

-
cristi 1978

Asta mi-a placut o sa o folosesc si eu daca se va ivi prilejul....cartelcoserv scrie:"banuiesc ca planuiati sa faceti plata intr-o joie,dupa miercurea (ciuc)"bancnote scrie:SE PLING CA NU AM RIDICAT CITEVA COLETE. SUNTEM OAMENI DECI GRESIM. DAR DIN CITE SE PARE DACA ESTI NUMISMAT NU AI VOIE SA GRESESTI. DACA GRESESTI VEI FI GHILOTINAT SAU CONSIDERAT OAIA NEAGRA.
Best regards from Cristi
Aveti grija cu legea drepturilor de autor!cristi 1978 scrie:Asta mi-a placut o sa o folosesc si eu daca se va ivi prilejul....cartelcoserv scrie:"banuiesc ca planuiati sa faceti plata intr-o joie,dupa miercurea (ciuc)"bancnote scrie:SE PLING CA NU AM RIDICAT CITEVA COLETE. SUNTEM OAMENI DECI GRESIM. DAR DIN CITE SE PARE DACA ESTI NUMISMAT NU AI VOIE SA GRESESTI. DACA GRESESTI VEI FI GHILOTINAT SAU CONSIDERAT OAIA NEAGRA.
-
cartelcoserv