bancnote

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

bancnote
**
**

Mesaj de bancnote »

IN CEEA CE PRIVESTE TAXELE POSTALE SUNT DEACORD. DATIM UN CONT BANCAR IN CARE SA VA RESTITUI "DATORIA". CIT DESPRE SITE-URILE STRAINE. NO COMENT. IMI TREBIUE CEVA , AM CINE SA IMI ADUCA. NU-MI IMPLIC NUMELE MEU IN ACELE SITE-URI.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

bancnote scrie:O DATORIE FATA DE DUMNEAVOASTRA AM IN MOMENTUL IN CARE MI-ATI DAT CEVA. NU CREDETI.
Va rog sa nu mai folositi caps.
Iar ce ati scris in topicul celalalt, pe care l-am inchis acum, cam suna a amennintare. Adica de ce si de unde pana unde ma amenintati Dvs. pe mine?
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

bancnote scrie:IN CEEA CE PRIVESTE TAXELE POSTALE SUNT DEACORD. DATIM UN CONT BANCAR IN CARE SA VA RESTITUI "DATORIA". CIT DESPRE SITE-URILE STRAINE. NO COMENT. IMI TREBIUE CEVA , AM CINE SA IMI ADUCA. NU-MI IMPLIC NUMELE MEU IN ACELE SITE-URI.
in mailurile expediate de mine (si pe care nu v-ati mai obosit sa le cititi,cu atat mai putin sa raspundeti la ele) aveti detaliile necesare platii

cat despre siteurile straine ,va garantez ca nu vreti sa apareti acolo.intrebati-l pe domnul motocea . si mai sunt si alte persoane.
:)
bancnote
**
**

Mesaj de bancnote »

Stimate admni. nu va amenint, ci pur si simplu vam spus ca incalcati legea 677/2001. Utilizatori acestui forum o fac la fel. Dumneavoastra in loc sa aplanati un scandal, pe acest forum mai mult dati apa la moara.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Puteti sa-mi explicati si mie cum incalc aceasta lege? Sunt foarte interesat de aspect.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

bancnote scrie:Stimate admni. nu va amenint, ci pur si simplu vam spus ca incalcati legea 677/2001. Utilizatori acestui forum o fac la fel. Dumneavoastra in loc sa aplanati un scandal, pe acest forum mai mult dati apa la moara.
Terminati cu prostiile, credeti ca asta imi face vreo placere morbida, de asta dau o gramada de bani pe hosting sa am un forum unde se cearta lumea? Mai bine ati invata ceva din toate astea. Eu n-am nimic personal cu Dvs. Dar daca tot insistati pe legea aceea, cititi-o si pe asta: Legea nr. 8 din 26.03.1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Asta in legatura cu imaginea pe care ati "imprumutat-o" de pe site de la mine. Eu am si uitat de acel episod, dar daca tot o luati cu legea cutare din anul cutare, atunci incep sa-mi aduc si eu aminte.
nero

Mesaj de nero »

urmarind mesajele scrise de domnul bancnote am observat foarte multe greseli de ortografie. pentru ca altceva nu ai ce sa observi, decat injurii mascate si amenintari. JENANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bancnote
**
**

Mesaj de bancnote »

chiar de-adreptul jenant.
valentinian

Mesaj de valentinian »

macar se vede ca incearca sa scrie corect ...dar nu reuseste :oops:
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
cristi 1978

Mesaj de cristi 1978 »

cartelcoserv scrie:
bancnote scrie:SE PLING CA NU AM RIDICAT CITEVA COLETE. SUNTEM OAMENI DECI GRESIM. DAR DIN CITE SE PARE DACA ESTI NUMISMAT NU AI VOIE SA GRESESTI. DACA GRESESTI VEI FI GHILOTINAT SAU CONSIDERAT OAIA NEAGRA.
"banuiesc ca planuiati sa faceti plata intr-o joie,dupa miercurea (ciuc)"
Asta mi-a placut o sa o folosesc si eu daca se va ivi prilejul....
Best regards from Cristi
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

cristi 1978 scrie:
cartelcoserv scrie:
bancnote scrie:SE PLING CA NU AM RIDICAT CITEVA COLETE. SUNTEM OAMENI DECI GRESIM. DAR DIN CITE SE PARE DACA ESTI NUMISMAT NU AI VOIE SA GRESESTI. DACA GRESESTI VEI FI GHILOTINAT SAU CONSIDERAT OAIA NEAGRA.
"banuiesc ca planuiati sa faceti plata intr-o joie,dupa miercurea (ciuc)"
Asta mi-a placut o sa o folosesc si eu daca se va ivi prilejul....
Aveti grija cu legea drepturilor de autor! :P :P
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

noutati despre "domnul' bancnote (pentru ca e clar ca doamna din adresa de expeditie e doar o fatada...)

din sistemul de acordare de calificative"

18.03.2008 bancnote (144) Cumparator 4684337 magar
Raspuns: banknotes.incantat de cunostinta.
Scrie răspuns