pareri...
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Mie mi se pare mult prea lucios cimpul monedei pentru a fi autentica. Pare o piesa turnata la care s-a tras tare la pisla ca sa se acopere porii. Suspect mai e si avertismentul vinzatorului referitor la taxele postale, pai cind vinzi o piesa cu paispe mii te mai uiti la douaj' de dolari timbre??? Si daca esti sigur ca ai o piesa autentica, ii faci si niste poze clare la o rezolutie mare, nu unele cu lentila aburita a telefonului mobil...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Si mie mi se pare OK piesa, desi e posibil sa aiba ceva probleme pe muchie. Sa stiti ca in general personajele astea se uita si la 5-10 dolari, S&H e sfant, principiu de viata deja 
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
-
robusmarcel

Mie totusi nu-mi place: soarele si luna din stema se afla in cimp, deci in zona adinca, si sint sterse, iar coroana de deasupra e in zona inalta, dar totusi e cu detalii bune. N-are cum sa fie weak strike (batere cu forta scazuta). Si daca ar fi 140 dolari, tot as intoarce-o de zece ori sub lupa in toate unghiurile....
In plus, orice casa de licitatii (Heritage, Markov, etc din State ar lua-o bucurosi in consignatie, si probabil ca ar obtine un pret bun pe ea. Asemenea piese nu sint pentru ebay, daca sint originale.
In plus, orice casa de licitatii (Heritage, Markov, etc din State ar lua-o bucurosi in consignatie, si probabil ca ar obtine un pret bun pe ea. Asemenea piese nu sint pentru ebay, daca sint originale.
Exact.Si eu ma gandeam(deci exist)ca dumneavoastra ati fost cel care a facut fotografia cu telefonul si din cauza asta trebuia sa va cumparati..............Exodus scrie:Era in relatie cu ce a scris Banivechi: ''ii faci si niste poze clare la o rezolutie mare, nu unele cu lentila aburita a telefonului mobil...''
Din pacate, cele ce le vind eu sint mult mai ieftine.............
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1
Logica politista!!!!!!!