pareri...

Monede medievale care au circulat pe teritoriul României.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC

Scrie răspuns
ius1984

pareri...

Mesaj de ius1984 »

Exodus

Mesaj de Exodus »

:cry:
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 22:40 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Piesa pare OK. A mai fost pe ebay, de cam de mult incearca respectivul s-o vanda. Nu stiu ce sa zic de pret, nu tin minte sa mai fi vazut vreun taler de Ioan Kemeny la licitatie.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mie mi se pare mult prea lucios cimpul monedei pentru a fi autentica. Pare o piesa turnata la care s-a tras tare la pisla ca sa se acopere porii. Suspect mai e si avertismentul vinzatorului referitor la taxele postale, pai cind vinzi o piesa cu paispe mii te mai uiti la douaj' de dolari timbre??? Si daca esti sigur ca ai o piesa autentica, ii faci si niste poze clare la o rezolutie mare, nu unele cu lentila aburita a telefonului mobil...
Exodus

Mesaj de Exodus »

Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 22:40 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mie nu mi se pare turnata, cel putin din imaginile astea nu pare. E mai lucioasa la suprafata ca tipul a bagat-o in capsula si a fotografiat-o si asa, el stie de ce, iar plasticul a reflectat lumina. Parerea mea :twisted:
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Si mie mi se pare OK piesa, desi e posibil sa aiba ceva probleme pe muchie. Sa stiti ca in general personajele astea se uita si la 5-10 dolari, S&H e sfant, principiu de viata deja :D
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
robusmarcel

Mesaj de robusmarcel »

parerea mea e ca nu merita pretul,mai ales ca sunt suspiciuni
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mie totusi nu-mi place: soarele si luna din stema se afla in cimp, deci in zona adinca, si sint sterse, iar coroana de deasupra e in zona inalta, dar totusi e cu detalii bune. N-are cum sa fie weak strike (batere cu forta scazuta). Si daca ar fi 140 dolari, tot as intoarce-o de zece ori sub lupa in toate unghiurile....
In plus, orice casa de licitatii (Heritage, Markov, etc din State ar lua-o bucurosi in consignatie, si probabil ca ar obtine un pret bun pe ea. Asemenea piese nu sint pentru ebay, daca sint originale.
GLV

Mesaj de GLV »

Exodus scrie:Ma duc acum sa-mi cumpar un aparat foto cu lentila de microscop......... :twisted: :twisted:
Sa intelegem ca dumneavoastra sunteti vanzatorul?
Exodus

Mesaj de Exodus »

GLV

Mesaj de GLV »

Exodus scrie:
GLV scrie:
Exodus scrie:Ma duc acum sa-mi cumpar un aparat foto cu lentila de microscop......... :twisted: :twisted:
Sa intelegem ca dumneavoastra sunteti vanzatorul?
Scuze dar ati gresit din plin adresa........ :shock:
Eu din mesaj am inteles ca da....Scuze.
Dar pot fi mai multe interpretari.
Exodus

Mesaj de Exodus »

GLV

Mesaj de GLV »

Exodus scrie:Era in relatie cu ce a scris Banivechi: ''ii faci si niste poze clare la o rezolutie mare, nu unele cu lentila aburita a telefonului mobil...''
Din pacate, cele ce le vind eu sint mult mai ieftine.............
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1
:wink:
Exact.Si eu ma gandeam(deci exist)ca dumneavoastra ati fost cel care a facut fotografia cu telefonul si din cauza asta trebuia sa va cumparati..............
Logica politista!!!!!!! :lol:
Scrie răspuns