Si care ar fi explicatia? Le afecteaza cumva "reputatia" daca se insala si recunosc lucrul acesta? Multumesc pentru atentionare, am modificat postul initial. A fost o greseala involuntara si va dati seama ca nu am vrut sa creez vreo "situatie".berserkr scrie:Multi dintre cei de-acolo sunt ignoranti in anumite lucruri. Sfatul meu este sa cauti personal ca sa te convingi. Eu am avut cu ei multe "contre" si unii nu recunosc nici in fata evidentei cand se inseala. "Sunt 5 tipuri cu SCONST si bust Pleft". Dvs ati afirmat acolo ca as fi zis ca-s 5 tipuri cu SCONST. NU cu SCONST sunt 15 tipuri (si RIC 7 si RIC 8 ).
Chestia asta cred ca este valabila si pentru alte domenii. Va sustin si in ceea ce priveste "mind open", asta am si cautat, sa verific, sa ma conving "ascultand" mai multe pareri. Stiu ca in momentul in care te repezi sa dai un verdict dai dovada de amatorism.berserkr scrie:Dar daca unul respectat de ei spune ceva, acolo nu mai caraie nimeni. Asa-i "modelul" la ei. Ideea e sa fim cu mintea deschisa oriunde "ne-am duce" fie virtual fie real.
Deci, pana la urma despre ce este vorba? SCONST si "crenguta" nu sunt "compatibile"? Am interpretat gresit RIC-ul?berserkr scrie:Pentru conformitate mentionez ca semnul "crenguta" este pentru PCONST si nu SCONST (care de fapt a fost subiectul discutiei noastre)