sa incercam sa revenim cu picioarele pe pamant ( totusi) , nu orice moneda care este la vanzare poate fi suspectata ca este fals ....... piesele 1 si 3 nu au absolut nici cel mai mic indiciu ca ar putea fi falsuri , moneda nr.2 poate crea intrebari numai unui necunoscator.( piesa cu nr.2 chiar intentionez sa o cumpar )
multumesc domnule newbasic dar:) ..totusi vreau sa fiu sigur:) sper sa primiti mesajul in legatura cu ..moneda:) insa la cele grecesti nu ma prea pricep..vreau un sfat daca merita sau nu 3 euro:)...
Poate ar trebui sa urmariti istoricul licitatiilor domnului alex_2001 pe okazii. Nu cred eu ca se va vinde cu 3 euro Oricum sfatul meu, daca intentionati sa cumparati ceva, sa fiti pregatit in ultimele minute
cristoph scrie:Poate ar trebui sa urmariti istoricul licitatiilor domnului alex_2001 pe okazii. Nu cred eu ca se va vinde cu 3 euro Oricum sfatul meu, daca intentionati sa cumparati ceva, sa fiti pregatit in ultimele minute
) toata lumea e pregatita atunci ...... si eu i-am explicat domnului diablo ca licitatiile la care se uita , nu o sa se inchida la pretul afisat in momentul acesta.