Falsuri ???

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
diablo

Falsuri ???

Mesaj de diablo »

:)Va rog frumos sa imi spuneti daca printre aceste piese se numara vreun fals. Multumesc !!!
Fişiere ataşate
moneda 1.jpg
moneda 1.jpg (19.62 KiB) Vizualizat de 3074 ori
diablo

Mesaj de diablo »

Moneda 2
Fişiere ataşate
moneda 2.jpg
moneda 2.jpg (16.5 KiB) Vizualizat de 3073 ori
diablo

Mesaj de diablo »

Moneda 3
Fişiere ataşate
moneda 3.jpg
moneda 3.jpg (17.72 KiB) Vizualizat de 3072 ori
newbasic

Mesaj de newbasic »

:shock:
sa incercam sa revenim cu picioarele pe pamant ( totusi) , nu orice moneda care este la vanzare poate fi suspectata ca este fals ....... piesele 1 si 3 nu au absolut nici cel mai mic indiciu ca ar putea fi falsuri , moneda nr.2 poate crea intrebari numai unui necunoscator.( piesa cu nr.2 chiar intentionez sa o cumpar :twisted: )
diablo

Mesaj de diablo »

multumesc domnule newbasic dar:) ..totusi vreau sa fiu sigur:) sper sa primiti mesajul in legatura cu ..moneda:) insa la cele grecesti nu ma prea pricep..vreau un sfat :) daca merita sau nu 3 euro:)...
Fişiere ataşate
greceasca.jpg
greceasca.jpg (16.38 KiB) Vizualizat de 2953 ori
cristoph

Mesaj de cristoph »

Poate ar trebui sa urmariti istoricul licitatiilor domnului alex_2001 pe okazii. Nu cred eu ca se va vinde cu 3 euro :wink: Oricum sfatul meu, daca intentionati sa cumparati ceva, sa fiti pregatit in ultimele minute 8)
newbasic

Mesaj de newbasic »

cristoph scrie:Poate ar trebui sa urmariti istoricul licitatiilor domnului alex_2001 pe okazii. Nu cred eu ca se va vinde cu 3 euro :wink: Oricum sfatul meu, daca intentionati sa cumparati ceva, sa fiti pregatit in ultimele minute 8)
:)) :shock: toata lumea e pregatita atunci ...... si eu i-am explicat domnului diablo ca licitatiile la care se uita , nu o sa se inchida la pretul afisat in momentul acesta.
Scrie răspuns