bancnota zece lei 1966

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
Iacob Tudor Alexandru

bancnota zece lei 1966

Mesaj de Iacob Tudor Alexandru »

nu ma pricep la bancnote,aveam fff multe dar leam dat de pomana ... am mai gasit cateva de prin 40'-60' rusesti cred...
am si o bancnota de "zece lei 1966" dar ii rupta putin...defapt ca si cum ar fi taiata dar nu este desprinsa....(nu cunosc termenii de specialitate sa ma pot exprima cat mai corect) as vrea sa imi spuneti cam cat valoreaza...sa stiu daca merita sa o mai pun pe okazii sau o tin la colectia mea , multumesc anticipat
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Una necirculata costa cam 10 lei. Deci daca e si rupta, nu valoreaza mai nimic.
andreka

Mesaj de andreka »

cam tot de pomana poti sa o dai si asta
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
badin19

Re: bancnota zece lei 1966

Mesaj de badin19 »

Iacob Tudor Alexandru scrie:nu ma pricep la bancnote,aveam fff multe dar leam dat de pomana ... am mai gasit cateva de prin 40'-60' rusesti cred...
am si o bancnota de "zece lei 1966" dar ii rupta putin...defapt ca si cum ar fi taiata dar nu este desprinsa....(nu cunosc termenii de specialitate sa ma pot exprima cat mai corect) as vrea sa imi spuneti cam cat valoreaza...sa stiu daca merita sa o mai pun pe okazii sau o tin la colectia mea , multumesc anticipat
nici perfecta (UNC) nu prea valoreaza prea mult, adica greu gasesti sa o vinzi, dar indoita sau rupta nu valoreaza nimic.
Divide et impera
Scrie răspuns