nu ma pricep la bancnote,aveam fff multe dar leam dat de pomana ... am mai gasit cateva de prin 40'-60' rusesti cred...
am si o bancnota de "zece lei 1966" dar ii rupta putin...defapt ca si cum ar fi taiata dar nu este desprinsa....(nu cunosc termenii de specialitate sa ma pot exprima cat mai corect) as vrea sa imi spuneti cam cat valoreaza...sa stiu daca merita sa o mai pun pe okazii sau o tin la colectia mea , multumesc anticipat
bancnota zece lei 1966
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Re: bancnota zece lei 1966
nici perfecta (UNC) nu prea valoreaza prea mult, adica greu gasesti sa o vinzi, dar indoita sau rupta nu valoreaza nimic.Iacob Tudor Alexandru scrie:nu ma pricep la bancnote,aveam fff multe dar leam dat de pomana ... am mai gasit cateva de prin 40'-60' rusesti cred...
am si o bancnota de "zece lei 1966" dar ii rupta putin...defapt ca si cum ar fi taiata dar nu este desprinsa....(nu cunosc termenii de specialitate sa ma pot exprima cat mai corect) as vrea sa imi spuneti cam cat valoreaza...sa stiu daca merita sa o mai pun pe okazii sau o tin la colectia mea , multumesc anticipat
Divide et impera