s identificare medalion/medalie

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

baterryman
**
**

s identificare medalion/medalie

Mesaj de baterryman »

ce parere aveti de acest medalion/medalie ?

eu nu am gasit neam de detalie despre aceasta

o fi atat de unica sau atat de nesemnificativa ?

daca e nevoie de o claritate mai buna , am sa o curat in totalitate si revin cu alte poze
Fişiere ataşate
IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (267.53 KiB) Vizualizat de 7855 ori
IMG_0002.jpg
IMG_0002.jpg (202.67 KiB) Vizualizat de 7855 ori
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Piesa nu este comuna, dar nici o mega raritate. Este o piesa "regionala" nu "nationala", din aceasta cauza exista mai putine exemplare decat o piesa similara, de exemplu emisa cu ocazia jubileului de 40 de ani de domnie a lui Carol I. Exista medalii care au fost acordate sau vandute pe plan national. Altele doar regional sau local. Aceasta, asa cum reiese si din legenda a fost pentru Bucovina. Nu vad ce s-ar mai putea spune despre ea, ma indoiesc ca va intereseaza un indice Ievreinov :), in afara de ceea ce reiese clar din legenda si revers. Anume ca medalia s-a emis cu ocazia vizitei Regelui Carol al II-lea in Bucovina, de catre scolile de acolo.
Atasez si eu una argintata.
Fişiere ataşate
IMG_2468.jpg
IMG_2468.jpg (146.27 KiB) Vizualizat de 7756 ori
IMG_2467.jpg
IMG_2467.jpg (153.83 KiB) Vizualizat de 7756 ori
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
baterryman
**
**

Mesaj de baterryman »

am inteles ideea ,pe scurt , medalie regionala
nu ma pasioneaza aceste medalii si vreau sa o vand ,deci
ajutatima stimabile domn si cu o evaluare va rog :)
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Data diind starea ei de conservare slaba, maxim 20 de euro, asta daca dati peste omul potrivit. Stima.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Sunteti foarte darnic... exista la un moment dat pe ebay o piesa in stare similara cu cea prezentata de dv la 17 euro si nu o cumpara nimeni. Pentru mine piesa in discutie nu face nici 3 euro !
bansaraba

Mesaj de bansaraba »

marcus aurelius scrie: Atasez si eu una argintata.
Vad eu bine, piesa dv are eroare de batere?
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Amandoua par sa aibe la BUCOVINA
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

Sa provina de la denumirea initiala de BUCOWINA prin tranformarea ulterioara in BUCOVINA ? :?:
operator59

Mesaj de operator59 »

T.M.T. scrie:Sa provina de la denumirea initiala de BUCOWINA prin tranformarea ulterioara in BUCOVINA ? :?:
buna observatie!!

se vede clar ca initial scria BUCOWINA

literele I si N fiind mai la dreapta
baterryman
**
**

Mesaj de baterryman »

tripleseven scrie:Sunteti foarte darnic... exista la un moment dat pe ebay o piesa in stare similara cu cea prezentata de dv la 17 euro si nu o cumpara nimeni. Pentru mine piesa in discutie nu face nici 3 euro !
cunva jigniti Bucovina ? sau mi se pare mie ?
ronin

Mesaj de ronin »

CuMva....
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

baterryman scrie:
tripleseven scrie:Sunteti foarte darnic... exista la un moment dat pe ebay o piesa in stare similara cu cea prezentata de dv la 17 euro si nu o cumpara nimeni. Pentru mine piesa in discutie nu face nici 3 euro !
Na inca asta nu am auzit...daca cotez o piesa a carei stare este catastrofala, la un pret mic...inseamna ca jignesc o intreaga regiune... :lol: :arhh:
baterryman
**
**

Mesaj de baterryman »

tripleseven scrie:
baterryman scrie:
Na inca asta nu am auzit...daca cotez o piesa a carei stare este catastrofala, la un pret mic...inseamna ca jignesc o intreaga regiune... :lol: :arhh:
nu nu ... nu incercati sa va ascundeti dupa degete ..
dupa raspuns ati luat'o personal , " cei caca asta din Bucovina pt mine , nici 3 euro "

am zis foarte clar ca piesa trebuie curatata ..de acolo si evaluarea domnului aurelius probabil , asa ca am sa revin cu poze la aceasta medalie cu o starea catastrofala ... eu unul nu cred ca aceasta medalie arata catastrofal (asa cum e ea acum necuratata )

ce caracter .... of of ..
iason

Mesaj de iason »

Nu va obositi pentru o piesa care este in starea asta..si daca credeti ca este necuratata, este mai mult decat clar, ca medalionul a suferit deja o "baie" in acid sau ceva asemanator!
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Raskolnikov21

Mesaj de Raskolnikov21 »

Domnule ''Tripleseven'', parerea mea e sa aveti grija de acum incolo sa nu ''[b]cunva[/b],sa faceti greseala sa cotati vre-o moneda de prin EAU, la doar 2-3 euro, ca s-ar putea sa sfarsiti rau :)
Acum serios vorbind , stimate domn, colegul nostru ''777'' a pus un pret pe starea medaliei nu pe regiunea pe care o reprezinta. Nu inteleg de ce v-ati aprins asa.
O seara buna ![/b]
Încuiat