s identificare medalion/medalie
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
baterryman
- **

s identificare medalion/medalie
ce parere aveti de acest medalion/medalie ?
eu nu am gasit neam de detalie despre aceasta
o fi atat de unica sau atat de nesemnificativa ?
daca e nevoie de o claritate mai buna , am sa o curat in totalitate si revin cu alte poze
eu nu am gasit neam de detalie despre aceasta
o fi atat de unica sau atat de nesemnificativa ?
daca e nevoie de o claritate mai buna , am sa o curat in totalitate si revin cu alte poze
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0001.jpg (267.53 KiB) Vizualizat de 7861 ori
-
- IMG_0002.jpg (202.67 KiB) Vizualizat de 7861 ori
- marcus aurelius

Piesa nu este comuna, dar nici o mega raritate. Este o piesa "regionala" nu "nationala", din aceasta cauza exista mai putine exemplare decat o piesa similara, de exemplu emisa cu ocazia jubileului de 40 de ani de domnie a lui Carol I. Exista medalii care au fost acordate sau vandute pe plan national. Altele doar regional sau local. Aceasta, asa cum reiese si din legenda a fost pentru Bucovina. Nu vad ce s-ar mai putea spune despre ea, ma indoiesc ca va intereseaza un indice Ievreinov
, in afara de ceea ce reiese clar din legenda si revers. Anume ca medalia s-a emis cu ocazia vizitei Regelui Carol al II-lea in Bucovina, de catre scolile de acolo.
Atasez si eu una argintata.
Atasez si eu una argintata.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_2468.jpg (146.27 KiB) Vizualizat de 7762 ori
-
- IMG_2467.jpg (153.83 KiB) Vizualizat de 7762 ori
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
-
baterryman
- **

- marcus aurelius

Data diind starea ei de conservare slaba, maxim 20 de euro, asta daca dati peste omul potrivit. Stima.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
- tripleseven

-
operator59

-
baterryman
- **

- tripleseven

Na inca asta nu am auzit...daca cotez o piesa a carei stare este catastrofala, la un pret mic...inseamna ca jignesc o intreaga regiune...baterryman scrie:cunva jigniti Bucovina ? sau mi se pare mie ?tripleseven scrie:Sunteti foarte darnic... exista la un moment dat pe ebay o piesa in stare similara cu cea prezentata de dv la 17 euro si nu o cumpara nimeni. Pentru mine piesa in discutie nu face nici 3 euro !
-
baterryman
- **

nu nu ... nu incercati sa va ascundeti dupa degete ..tripleseven scrie:Na inca asta nu am auzit...daca cotez o piesa a carei stare este catastrofala, la un pret mic...inseamna ca jignesc o intreaga regiune...baterryman scrie:cunva jigniti Bucovina ? sau mi se pare mie ?tripleseven scrie:Sunteti foarte darnic... exista la un moment dat pe ebay o piesa in stare similara cu cea prezentata de dv la 17 euro si nu o cumpara nimeni. Pentru mine piesa in discutie nu face nici 3 euro !![]()
dupa raspuns ati luat'o personal , " cei caca asta din Bucovina pt mine , nici 3 euro "
am zis foarte clar ca piesa trebuie curatata ..de acolo si evaluarea domnului aurelius probabil , asa ca am sa revin cu poze la aceasta medalie cu o starea catastrofala ... eu unul nu cred ca aceasta medalie arata catastrofal (asa cum e ea acum necuratata )
ce caracter .... of of ..
Nu va obositi pentru o piesa care este in starea asta..si daca credeti ca este necuratata, este mai mult decat clar, ca medalionul a suferit deja o "baie" in acid sau ceva asemanator!
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
-
Raskolnikov21

Domnule ''Tripleseven'', parerea mea e sa aveti grija de acum incolo sa nu ''[b]cunva[/b],sa faceti greseala sa cotati vre-o moneda de prin EAU, la doar 2-3 euro, ca s-ar putea sa sfarsiti rau 
Acum serios vorbind , stimate domn, colegul nostru ''777'' a pus un pret pe starea medaliei nu pe regiunea pe care o reprezinta. Nu inteleg de ce v-ati aprins asa.
O seara buna ![/b]
Acum serios vorbind , stimate domn, colegul nostru ''777'' a pus un pret pe starea medaliei nu pe regiunea pe care o reprezinta. Nu inteleg de ce v-ati aprins asa.
O seara buna ![/b]