va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si pret

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Încuiat
sparx09

va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si pret

Mesaj de sparx09 »

Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
Fişiere ataşate
SDC12620.JPG
SDC12620.JPG (79.13 KiB) Vizualizat de 3063 ori
poza
poza
SDC12616.JPG (45.1 KiB) Vizualizat de 3138 ori
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

Decoratia prezentata in imaginile de fata este Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler, tipul 2, militar pe timp de razboi, cu panglica de Virtute militara. A fost acordata in al doilea Razboi Mondial, militarilor romani care au luptat atat contra Rusiei, cat si impotriva Germaniei. De asemenea au fost decernate si aliatilor nostri (fie germani, fie rusi). Pret? Undeva intre 125 - 175 euro. Mai degraba spre partea superioara a intervalului.
Leopold.Thaler

Re: va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si p

Mesaj de Leopold.Thaler »

sparx09 scrie:Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
Am trimis un P.M.
P.S: sunt utilizatorul vechi cu numele ''creanga'' doar ca am fost nevoit sa imi creez un nou cont deoarece cel vechi pur si simplu nu imi mai merge sau a fost sparta parola.
Ultima oară modificat 04 Feb 2011, 01:13 de către Leopold.Thaler, modificat de 2 ori în total.
.
sparx09

Re: va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si p

Mesaj de sparx09 »

Leopold.Thaler scrie:
Am trimis un P.M.
P.S: sunt utilizatorul vechi cu numele ''creanga'' doar ca am fost nevoit sa imi creez un nou cont deoarece cel vechi pur si simplu nu imi mai merge sau a fost sparta parola.
multumesc frumos!
sparx09

Mesaj de sparx09 »

T.M.T. scrie:Decoratia prezentata in imaginile de fata este Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler, tipul 2, militar pe timp de razboi, cu panglica de Virtute militara. A fost acordata in al doilea Razboi Mondial, militarilor romani care au luptat atat contra Rusiei, cat si impotriva Germaniei. De asemenea au fost decernate si aliatilor nostri (fie germani, fie rusi). Pret? Undeva intre 125 - 175 euro. Mai degraba spre partea superioara a intervalului.
multumesc frumos!
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Leopold.Thaler scrie:
Am trimis un P.M.
Daca v-a fost spart contul ar fi trebuit sa va adresati administratorului. Daca atunci cand ati incercat logarea ati fost trimis intr-o pagina in care trebuia sa introduceti un cod este pentru ca a functionat softul anticrack.
sparx09 scrie: multumesc frumos!
Va rog sa nu mai postati posturi succesive, daca aveti ceva de adaugat folositi butonul EDIT -> Punctul 7 din Regulament.
Încuiat