va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si pret
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si pret
Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
- Fişiere ataşate
-
- SDC12620.JPG (79.13 KiB) Vizualizat de 3067 ori
-
- poza
- SDC12616.JPG (45.1 KiB) Vizualizat de 3142 ori
Decoratia prezentata in imaginile de fata este Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler, tipul 2, militar pe timp de razboi, cu panglica de Virtute militara. A fost acordata in al doilea Razboi Mondial, militarilor romani care au luptat atat contra Rusiei, cat si impotriva Germaniei. De asemenea au fost decernate si aliatilor nostri (fie germani, fie rusi). Pret? Undeva intre 125 - 175 euro. Mai degraba spre partea superioara a intervalului.
-
Leopold.Thaler

Re: va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si p
Am trimis un P.M.sparx09 scrie:Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
P.S: sunt utilizatorul vechi cu numele ''creanga'' doar ca am fost nevoit sa imi creez un nou cont deoarece cel vechi pur si simplu nu imi mai merge sau a fost sparta parola.
Ultima oară modificat 04 Feb 2011, 01:13 de către Leopold.Thaler, modificat de 2 ori în total.
.
Re: va rog identificare clasa medalie, anul aproximativ si p
multumesc frumos!Leopold.Thaler scrie:Am trimis un P.M.sparx09 scrie:Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
P.S: sunt utilizatorul vechi cu numele ''creanga'' doar ca am fost nevoit sa imi creez un nou cont deoarece cel vechi pur si simplu nu imi mai merge sau a fost sparta parola.
multumesc frumos!T.M.T. scrie:Decoratia prezentata in imaginile de fata este Ordinul Steaua Romaniei in grad de cavaler, tipul 2, militar pe timp de razboi, cu panglica de Virtute militara. A fost acordata in al doilea Razboi Mondial, militarilor romani care au luptat atat contra Rusiei, cat si impotriva Germaniei. De asemenea au fost decernate si aliatilor nostri (fie germani, fie rusi). Pret? Undeva intre 125 - 175 euro. Mai degraba spre partea superioara a intervalului.
Daca v-a fost spart contul ar fi trebuit sa va adresati administratorului. Daca atunci cand ati incercat logarea ati fost trimis intr-o pagina in care trebuia sa introduceti un cod este pentru ca a functionat softul anticrack.Leopold.Thaler scrie:Am trimis un P.M.sparx09 scrie:Va rog sa imi spuneti si mie din ce an este si cat costa...
Va rog sa nu mai postati posturi succesive, daca aveti ceva de adaugat folositi butonul EDIT -> Punctul 7 din Regulament.sparx09 scrie: multumesc frumos!