Probleme forum
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Cineva din voi a mai folosit serviciile oferite de trafic.ro? m-ar interesa sa stiu daca statisticile oferite de siteul respectiv vi s-au parut de incredere. Eu pe langa trafic.ro mai am si statisticile oferite de la hosting, plus Google Analytics si este o diferenta destul de mare intre cele trei si nu stiu care e mai de incredere. De ex. pentru vineri Google (care imi contorizeaza doar traficul pe forum, asa l-am setat) mi-a aratat de 3 ori mai multi vizitatori ca trafic.ro, iar softul de contorizare de la hosting aproape de doua ori mai multi vizitatori ca Google.zopiryon scrie:Dl. Aldor, eu am incercat pe blogul meu ad-uri de la google, si la nr. de utilizatori care il aveam ( stiu si cat are acest site - trafic.ro)
Eu mi-am format deja o parere despre trafic.ro, dar as vrea sa aud si parerea altora.
Eu il folosesc pentru contorizarea unui forum dedicat unor turnee de jocuri online, cu un trafic relativ redus din cauza profilului "de nisa". Din statisticile oferite de trafic.ro, si din analiza datelor detinute (numar jucatori, cam ce si cand trebuie sa posteze etc) reiese ca imi contorizeaza bine traficul pe forum.
Am mai folosit si alte contoare, dar am renuntat.
Oricum asa cum zicea si zopiryon, folosind mai multe site-uri pt analiza nu vei obtine aceleasi rezultate , deoarece fiecare site foloseste altgoritmuri diferite pentru analiza si contorizare.
Oricum am o parere buna despre trafic.ro
Am mai folosit si alte contoare, dar am renuntat.
Oricum asa cum zicea si zopiryon, folosind mai multe site-uri pt analiza nu vei obtine aceleasi rezultate , deoarece fiecare site foloseste altgoritmuri diferite pentru analiza si contorizare.
Oricum am o parere buna despre trafic.ro
Am si eu o sugestie :
In cazul subiectelor care se intind pe mai multe pagini poti sa ajungi la pagina urmatoare sau la o alta pagina doar daca te intorci la partea superioara a paginii. E destul de incomod ca dupa ce ai citit toate raspunsurile si ai ajuns in josul paginii trebuie sa derulezi si sa revii la inceput pentru a trece la pagina urmatoare.
Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ?
In cazul subiectelor care se intind pe mai multe pagini poti sa ajungi la pagina urmatoare sau la o alta pagina doar daca te intorci la partea superioara a paginii. E destul de incomod ca dupa ce ai citit toate raspunsurile si ai ajuns in josul paginii trebuie sa derulezi si sa revii la inceput pentru a trece la pagina urmatoare.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
E vorba de php unde nu ma pricep mai deloc, o sa ma uit in week-end daca pot s-o rezolv singur, daca eventual uit, sa-mi mai aduceti aminte va rog.sorin70 scrie:Am si eu o sugestie :
- valentinian

Am si eu o sugestie :
Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ? eu zic SI jos si sus ar fi chiar perfect desi nu am intampinat aceasta problema...
Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ? eu zic SI jos si sus ar fi chiar perfect desi nu am intampinat aceasta problema...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Aveti dreptate, eu cautam in alta partebanivechi scrie:Linia de cod cu numerotarea paginilor nu tine de php. Fisierul care controleaza topic-ul este viewtopic_body.tpl (sau viewtopic.tpl) cred .. din folder-ul templates/LiteVision ...
Este html curat . trebuie sa incercati sa gasiti acolo codul pentru asta ...
Asa, stiind unde sa ma uit, am rezolvat-o in 2 minute.