Probleme forum

Anunțuri administrative, sugestii forum, probleme în funcționare, etc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
amonra

Mesaj de amonra »

Va propun in paralalel si o inregistrare a domeniului la ROTLD.RO, care costa cam 60 USD si care se da momentan pe viata, fara taxa de reinnoire sau administrare si care poate functiona simultan cu domeniul .COM .
Pecunia non olet.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

zopiryon scrie:Dl. Aldor, eu am incercat pe blogul meu ad-uri de la google, si la nr. de utilizatori care il aveam ( stiu si cat are acest site - trafic.ro)
Cineva din voi a mai folosit serviciile oferite de trafic.ro? m-ar interesa sa stiu daca statisticile oferite de siteul respectiv vi s-au parut de incredere. Eu pe langa trafic.ro mai am si statisticile oferite de la hosting, plus Google Analytics si este o diferenta destul de mare intre cele trei si nu stiu care e mai de incredere. De ex. pentru vineri Google (care imi contorizeaza doar traficul pe forum, asa l-am setat) mi-a aratat de 3 ori mai multi vizitatori ca trafic.ro, iar softul de contorizare de la hosting aproape de doua ori mai multi vizitatori ca Google.

Eu mi-am format deja o parere despre trafic.ro, dar as vrea sa aud si parerea altora.
dorinn_m

Mesaj de dorinn_m »

Eu il folosesc pentru contorizarea unui forum dedicat unor turnee de jocuri online, cu un trafic relativ redus din cauza profilului "de nisa". Din statisticile oferite de trafic.ro, si din analiza datelor detinute (numar jucatori, cam ce si cand trebuie sa posteze etc) reiese ca imi contorizeaza bine traficul pe forum.
Am mai folosit si alte contoare, dar am renuntat.
Oricum asa cum zicea si zopiryon, folosind mai multe site-uri pt analiza nu vei obtine aceleasi rezultate , deoarece fiecare site foloseste altgoritmuri diferite pentru analiza si contorizare.
Oricum am o parere buna despre trafic.ro
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Am si eu o sugestie :

In cazul subiectelor care se intind pe mai multe pagini poti sa ajungi la pagina urmatoare sau la o alta pagina doar daca te intorci la partea superioara a paginii. E destul de incomod ca dupa ce ai citit toate raspunsurile si ai ajuns in josul paginii trebuie sa derulezi si sa revii la inceput pentru a trece la pagina urmatoare.
Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ?
PRONUMISMATICA
Site Admin

sorin70 scrie:Am si eu o sugestie :

In cazul subiectelor care se intind pe mai multe pagini poti sa ajungi la pagina urmatoare sau la o alta pagina doar daca te intorci la partea superioara a paginii. E destul de incomod ca dupa ce ai citit toate raspunsurile si ai ajuns in josul paginii trebuie sa derulezi si sa revii la inceput pentru a trece la pagina urmatoare.
Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ?
E vorba de php unde nu ma pricep mai deloc, o sa ma uit in week-end daca pot s-o rezolv singur, daca eventual uit, sa-mi mai aduceti aminte va rog.
valentinian

Mesaj de valentinian »

Am si eu o sugestie :

Puteti pozitiona caseta cu Pagina 1, 2, 3, ... in partea de jos a paginii ? eu zic SI jos si sus ar fi chiar perfect desi nu am intampinat aceasta problema...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
PRONUMISMATICA
Site Admin

M-am uitat putin peste problema, dar din pacate imi depaseste cunostintele de php.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Linia de cod cu numerotarea paginilor nu tine de php. Fisierul care controleaza topic-ul este viewtopic_body.tpl (sau viewtopic.tpl) cred .. din folder-ul templates/LiteVision ...

Este html curat . trebuie sa incercati sa gasiti acolo codul pentru asta ...
PRONUMISMATICA
Site Admin

banivechi scrie:Linia de cod cu numerotarea paginilor nu tine de php. Fisierul care controleaza topic-ul este viewtopic_body.tpl (sau viewtopic.tpl) cred .. din folder-ul templates/LiteVision ...

Este html curat . trebuie sa incercati sa gasiti acolo codul pentru asta ...
Aveti dreptate, eu cautam in alta parte :arhh: :arhh:
Asa, stiind unde sa ma uit, am rezolvat-o in 2 minute. :merci: :merci:
krazy

Mesaj de krazy »

Foarte bine a-ti procedat, acum e mult mai usor de navigat :wink:
Scrie răspuns