a vazut cineva un 20 lei 1884?

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Exodus

Mesaj de Exodus »

:cry:
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 22:46 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu mai faceti asa ceva, daca ati zis ceva, asumati-va cele zise ca nu sunteti copil. Mai bine nu mai ziceti nimic si gata. N-o sa se supere nimeni.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Aldor scrie:Nu mai faceti asa ceva, daca ati zis ceva, asumati-va cele zise ca nu sunteti copil. Mai bine nu mai ziceti nimic si gata. N-o sa se supere nimeni.
am zis ca am vazut o moneda despre ce este vorba in subiect, si ma i-a lumea in suturi.........ce e asa de greu de inteles??????
....mai bine imi retrag ce am zis si gata.........nu are rost sa ajut.........vad ca deja m-a facut lumea egoist, etc.......asta pentru ca am avut placerea sa ajut. :shock: :shock: :shock: :shock:.......plin de Bîrlici pe aici

Ha Ha Ha..la ce-i scris mai jos de Aldor..... :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 23:03 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Domnule matale ai o fixatie pe asta, te simti mereu luat in suturi.
Repet, daca ati scris ceva, nu mai stergeti, mai bine nu scrieti si gata.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Ce-o fi aia "barlici"? Oricum nu ceva de bine. Lui exodus ii place sa arunce cu noroi pe altii ca la gradinita. Probabil la anumiti oameni se perpetueaza micile jocuri ale copilariei mai departe in adolescenta si maturitate.
stefan vasilita

Mesaj de stefan vasilita »

va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
oricum eu tot nelamurit am ramas.
asadar. caut degeaba o piesa de aur care sa aiba pe ea anul 1884. totusi dnul exodus spuni ca a vazut una. credeti ca era falsa? sau ea chiar exista si mitul cu stantele refolosite e fals?
dnii dimo13 si vkladmario spun ca au fost batute cu aceleasi stante. cum imi dau seama de diferente?
dimo13

Mesaj de dimo13 »

sunt la fel de nelamurit, tocmai de aceea intrebarea pusa domnului Exodus era cat se poate de serioasa (desi am strecurat o gluma fara nici o intentie)...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
asadar. caut degeaba o piesa de aur care sa aiba pe ea anul 1884. totusi dnul exodus spuni ca a vazut una. credeti ca era falsa? sau ea chiar exista si mitul cu stantele refolosite e fals?
dnii dimo13 si vkladmario spun ca au fost batute cu aceleasi stante. cum imi dau seama de diferente?
Nu am nici o problema cu exodus, dar se pare ca dansul are probleme cu oricine. Scuze daca am fost in afara topicii dar nici nu ma las "bazait" de o voce care nu are nimic de zis decat sa-si reverse propriile frustrari. Pana la urma incercam sa facem si noi ceva pentru pasiunea noastra comuna.
Exodus

Mesaj de Exodus »

berserkr scrie:
stefan vasilita scrie:va rog nu transformati acest topic. rezolvati-va problemele prin alte mijloace.
Nu am nici o problema cu exodus, dar se pare ca dansul are probleme cu oricine. Scuze daca am fost in afara topicii dar nici nu ma las "bazait" de o voce care nu are nimic de zis decat sa-si reverse propriile frustrari. Pana la urma incercam sa facem si noi ceva pentru pasiunea noastra comuna.
Nu cu oricine, numai cu cei care baga fitile si lovituri sub centura ca tine....he BERSERKR?
Nu te-am intrebat nimic, dar ai tot timpul ceva ''frumos'' de zis la persoana mea. Greu, foarte greu....no hai ca-mi uzez tastatura pe degeaba cu tine......mai bine spun ce stiu la intrebarea lui Stefan Vasilita!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Lauri

Mesaj de Lauri »

Daca imi permiteti: Personal am avut aceasta moneda in mini-colectia mea, sin pacate am vindut-o acum 4 ani la Munchen(tirg), avea exact aceleasi caracteristici ca moneda din 1883 dar anul era 1884.
Salutari.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Lauri scrie:
Daca imi permiteti: Personal am avut aceasta moneda in mini-colectia mea, sin pacate am vindut-o acum 4 ani la Munchen(tirg), avea exact aceleasi caracteristici ca moneda din 1883 dar anul era 1884.
Salutari.
Puteati sa spuneti asa de la inceput, nu vad ce nevoie a fost de tot circul asta.
Dar spuneti-mi totusi pentru ce aveti nevoie de inca un cont pe forum, de ce nu va ajunge unul.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Flocarino - Exodus - Lauri ?
de ce nu v-a dati numele real, ar fi mai simplu.......
Mihai
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Lauri scrie:
Salutari.
ok, asta (cel putin pentru mine) e o mare noutate...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Oricum nu are importanta, omul e bonlav psihic si am vrea sa-l uitam cat mai repede si sa ne vedem de-ale noastre :) Va invit sa participati si Dvs la discutiile legate de numismatica :)
Scrie răspuns