Emisiune BNR: Aderarea României la Uniunea Europeană
- saankarite

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Si tot offotpic, din cate am vazut cam jumatate din sellerii romani de pe ebay accepta deja PayPal. Deci se poate rezolva cumva, totul e sa ai cont bancar undeva intr-o tara unde exista deja paypal.saankarite scrie:@ontopic: E ff scumpa si nici prea stralucita nu e!
@offtopic: Vad ca individul care o vinde pe ebay e din Baia Mare insa are cont de paypal!! Sunt curios cand vom avea si noi acces la Paypal! Mai ales ca acum ne mandrim ca suntem membri ai UE.
bleah!
Tare simplista, design fara fantezie, facuta doar sa fie facuta.
Si mai vine si intr-o cutie de pantofi, parc-ar fi ditamai decoratia.
Mai nou vad ca, cutia pare mai degraba destinata adapostirii pliantului decat monedei.
Bun , s-a facut si asta, cineva si-a luat banii, suntem linistiti, situatia e rezolvata ......
Bravo Bulgaria pentru emisiunea destinata circulatiei !
Si mai vine si intr-o cutie de pantofi, parc-ar fi ditamai decoratia.
Mai nou vad ca, cutia pare mai degraba destinata adapostirii pliantului decat monedei.
Bun , s-a facut si asta, cineva si-a luat banii, suntem linistiti, situatia e rezolvata ......
Bravo Bulgaria pentru emisiunea destinata circulatiei !
[quote="saankarite Vad ca individul care o vinde pe ebay e din Baia Mare insa are cont de paypal!! Sunt curios cand vom avea si noi acces la Paypal! Mai ales ca acum ne mandrim ca suntem membri ai UE.
[/quote]
PayPal sunt americani asa ca nu stiu daca "intrarea " noastra in UE are vreo relevanta pentru ei .
PayPal sunt americani asa ca nu stiu daca "intrarea " noastra in UE are vreo relevanta pentru ei .
Nu e suficient contul bancar . Trebuie sa ai o adresa afara si un telefon fix care vor fi verificate de cei de la PayPal . Din cate am inteles iti sunt trimise niste coduri de acces , odata telefonic si ulterior si prin posta (alt cod) . Fara ele contul iti este blocat .Singura solutie este sa ai o persoana suficient de apropiata afara , care sa aiba incredere in tine ...Mai ramane bineinteles problema decontarilor .Aldor scrie:[..., din cate am vazut cam jumatate din sellerii romani de pe ebay accepta deja PayPal. Deci se poate rezolva cumva, totul e sa ai cont bancar undeva intr-o tara unde exista deja paypal.
Ati urmarit interviul de ieri seara luat lui Mugur Stet ( purtator de cuvand al BNR ) pe The Money Channel ?
A expus clar politica BNR in privinta jubiliarelor in 2 fraze , citez cu aproximatie :
1. Tirajul de 250-500 buc este mentinut pentru a conferi valoare numismatica pieselor.Daca alte tari s-au orientat spre mii si zeci de mii de bucati atunci piesele lor au doar valoare artistica.
2. S-a ferit sa faca pasiune pentru numismatica deaorece e foarte frumoasa dar foarte scumpa.
A expus clar politica BNR in privinta jubiliarelor in 2 fraze , citez cu aproximatie :
1. Tirajul de 250-500 buc este mentinut pentru a conferi valoare numismatica pieselor.Daca alte tari s-au orientat spre mii si zeci de mii de bucati atunci piesele lor au doar valoare artistica.
2. S-a ferit sa faca pasiune pentru numismatica deaorece e foarte frumoasa dar foarte scumpa.