Emisiune BNR: Aderarea României la Uniunea Europeană

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Si? A vazut-o cineva? Ceva imagini?
adib

Mesaj de adib »

adib

Mesaj de adib »

Dupa parerea mea este urata rau...
florin232

Mesaj de florin232 »

dap... De departe cea mai urata comemorativa romaneasca. Pacat de aur. Nu stiu de ce dar steaua aceea pe teritoriul Romaniei imi inspira comunism :))
2000 de dolari nu as da pe asa ceva nici intr-un cosmar :D
saankarite

Mesaj de saankarite »

@ontopic: E ff scumpa si nici prea stralucita nu e!

@offtopic: Vad ca individul care o vinde pe ebay e din Baia Mare insa are cont de paypal!! Sunt curios cand vom avea si noi acces la Paypal! Mai ales ca acum ne mandrim ca suntem membri ai UE.
bleah!
:evil:
Exodus

Mesaj de Exodus »

:cry:
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 23:13 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

saankarite scrie:@ontopic: E ff scumpa si nici prea stralucita nu e!

@offtopic: Vad ca individul care o vinde pe ebay e din Baia Mare insa are cont de paypal!! Sunt curios cand vom avea si noi acces la Paypal! Mai ales ca acum ne mandrim ca suntem membri ai UE.
bleah!
:evil:
Si tot offotpic, din cate am vazut cam jumatate din sellerii romani de pe ebay accepta deja PayPal. Deci se poate rezolva cumva, totul e sa ai cont bancar undeva intr-o tara unde exista deja paypal.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Tare simplista, design fara fantezie, facuta doar sa fie facuta.
Si mai vine si intr-o cutie de pantofi, parc-ar fi ditamai decoratia.
Mai nou vad ca, cutia pare mai degraba destinata adapostirii pliantului decat monedei.
Bun , s-a facut si asta, cineva si-a luat banii, suntem linistiti, situatia e rezolvata ......
Bravo Bulgaria pentru emisiunea destinata circulatiei !
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

... si deja pe e-bay ...
adib

Mesaj de adib »

[quote="saankarite Vad ca individul care o vinde pe ebay e din Baia Mare insa are cont de paypal!! Sunt curios cand vom avea si noi acces la Paypal! Mai ales ca acum ne mandrim ca suntem membri ai UE. :evil:[/quote]
PayPal sunt americani asa ca nu stiu daca "intrarea " noastra in UE are vreo relevanta pentru ei .
adib

Mesaj de adib »

Aldor scrie:[..., din cate am vazut cam jumatate din sellerii romani de pe ebay accepta deja PayPal. Deci se poate rezolva cumva, totul e sa ai cont bancar undeva intr-o tara unde exista deja paypal.
Nu e suficient contul bancar . Trebuie sa ai o adresa afara si un telefon fix care vor fi verificate de cei de la PayPal . Din cate am inteles iti sunt trimise niste coduri de acces , odata telefonic si ulterior si prin posta (alt cod) . Fara ele contul iti este blocat .Singura solutie este sa ai o persoana suficient de apropiata afara , care sa aiba incredere in tine ...Mai ramane bineinteles problema decontarilor .
adib

Mesaj de adib »

Si pe langa faptul ca e urata , au mai gresit si desenul . Din cate observ eu , "au uitat" sa traseze granita de est a Slovaciei cu Ucraina . :shock:
Exodus

Mesaj de Exodus »

:cry:
Ultima oară modificat 14 Mar 2007, 23:14 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Ati urmarit interviul de ieri seara luat lui Mugur Stet ( purtator de cuvand al BNR ) pe The Money Channel ?
A expus clar politica BNR in privinta jubiliarelor in 2 fraze , citez cu aproximatie :

1. Tirajul de 250-500 buc este mentinut pentru a conferi valoare numismatica pieselor.Daca alte tari s-au orientat spre mii si zeci de mii de bucati atunci piesele lor au doar valoare artistica.

2. S-a ferit sa faca pasiune pentru numismatica deaorece e foarte frumoasa dar foarte scumpa.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Asta mai are mult pina la pensie? Sa stim la ce sa ne asteptam in urmatorii zeci de ani...
Scrie răspuns