Ce ar trebui facut?

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Dar se pot stabili intalniri si pentru cei din alte localitati. Cei din acelasi oras spre exemplu. Se discuta, se vine cu idei...
Mihai

Mesaj de Mihai »

In acord cu dorelb si cu Yu_L.Yan. Distanta e un dezavantaj destul de greu de remontat, cel putin in faza aceasta de discutii. Aveti si in Galati un sustinator :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Daca mai e cineva care adera la idee in afara de cei care au participat la discutie, rog sa se semneze aici. :merci:
Deocamdata ne cam putem numara pe degete :whistle:
banivechi

Mesaj de banivechi »

dorelb scrie: si din nefericire, sau nu, suntem rasfirati prin toata tara.
Parerea mea e ca "din fericire" sintem rasfirati... asa putini citi sint cei care au scris aici nu pot sa nu remarc ca sint acoperite toate regiunile tarii. Putem face lobby in toate cele 4 puncte cardinale.
dorelb

Mesaj de dorelb »

da, e bine ca suntem din toate colturile tarii, totul este sa nu vorbim precum Moise in desert.
florin232

Mesaj de florin232 »

Cei care ne vom intalni vom avea in vedere faptul ca aceasta asociatie va fi compusa din membri "rasfirati" prin toata tara. Vom incerca pe cat posibil sa discutam si intre noi si cu respectivul jurist pentru a gasi o solutie buna in vederea pastrarii unitatii acestei organizatii. Dupa mine, aceasta este cea mai mare problema.
nero

Mesaj de nero »

da, sunt de acord cu infiintarea unei noi soicietati paralele cu snr.
ar fi un lucru benefic.
consult

Mesaj de consult »

Si eu sprijin initiativa care se contureaza in urma discutiilor din acest topic. Din pacate in urmatoarele 2-3 saptamani timpul meu este limitiat dar dupa aceasta perioada de varf si participarea mea la un astfel de proiect ar putea fi mai substantiala.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Deci pana la urma sunt ceva discutii preliminare :D Intalnirea asta ce vi se pare? Eu ma gandisem la discutii pe net tocmai pentru ca suntem rasfirati si neputand fi toti in acelasi loc odata, se poate ca ideile unora sa nu poata fi valorificate. Intr-o asociatie toti membrii tre' sa fie egali si e bine sa beneficiem de toate parerile si experienta lor.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

si eu as fi de acord cu asa ceva.cum se va realiza insa,e de discutat.eu sunt pentru o asociatie non-profit.
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Momentan patru oameni si-au confimat participarea la intalnire (ne vom intalni duminica dupa-amiaza in centru). Daca mai vrea sa vina cineva, sa ma contacteze pe e-mail. Am discutat si cu alte persoane interesate, care sunt de acord sa se inscrie in viitoarea societate dar nu pot veni la intalnire din diverse motive.

Am discutat cu un jurist si cea mai simpla solutie este infiintarea unei asociatii non-profit, care nu este greu de fondat si necesita un capital initial mic (dublul salariului minim pe economie). O astfel de asociatie poate primi sponsorizari si cei 2% din impozit si poate avea activitati comerciale daca veniturile din acestea revin societatii si sunt reinvestite in activitatile ei. Societatea poate avea si filiale independente, daca au un minim de 3 membri.

Mai multe detalii aici:
http://legislatie.resurse-pentru-democr ... 6_2000.php

E nevoie de un statut al societatii, care sa cuprinda obiective, drepturi si obligatii ale membrilor, etc. Astept sugestii pentru statut si de la cei din alte localitati, le vom discuta pe toate la intalnirea de duminica.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Si in timp ce va ganditi la statut, ganditi-va si la un nume pentru societate.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Fiindca sintem forumisti, s-ar putea numi Forumul Numismatic Roman. Sau Asociatia Numismatica Romana (dar cred ca denumirea asta va deranja pe cei de la SNR...)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mai bine Forumul Colectionarilor Romani, pentru ca nu vom avea numai numismati printre noi :)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

banivechi scrie:Fiindca sintem forumisti, s-ar putea numi Forumul Numismatic Roman. Sau Asociatia Numismatica Romana (dar cred ca denumirea asta va deranja pe cei de la SNR...)
Pai daca ii va deranja pe cei de la SNR inseamna ca din start noua asociatie isi va atinge scopul!
Scrie răspuns