Identificare bancnota!

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Încuiat
babarezu
*
*

Identificare bancnota!

Mesaj de babarezu »

Am dori daca se poate sa imi spuneti un pret estimativ avand in vedere starea bancnotei.Multumesc anticipat!!
Fişiere ataşate
IMG_0006.jpg
IMG_0006.jpg (416.35 KiB) Vizualizat de 16257 ori
PRONUMISMATICA
Site Admin

Re: Identificare bancnota!

Mesaj de PRONUMISMATICA »

E o piesa de pus in colectie chiar si in starea asta!
Eu n-am mai vazut una la vanzare de multi multi ani. Apar atat de rar ca despe pret de piata nu stiu daca se poate vorbi.
babarezu
*
*

Mesaj de babarezu »

Oricum multumesc pentru raspuns care este putin cam evaziv, voiam parerea unor experti sau colectionari mai experimentati in legatura cu pretul.O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.O zii buna va doresc!!!
babarezu
*
*

Mesaj de babarezu »

Bancnota a fost vanduta.Multumesc.Topic inchis!!
sorin70

Mesaj de sorin70 »

babarezu scrie:O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.
Si ne lasati sa murim prosti ?
Ati promis ca ne spuneti pretul.
costinel

Mesaj de costinel »

Am vazut bancnota la vanzare cu 200 lei. Cred ca si acesta a fost pretul final.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

1300RON
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

sorin70 scrie:
babarezu scrie:O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.
Eh, dl babarezu ne-a urat deja "O zi(i) buna va doresc!!!", nu ne mai fericeste cu informatii suplimentare. Ba chiar cere iritat inchiderea topicului. Degeaba atatea topicuri depre preturi, cum se stabilesc ele, ce factori intervin, etc. Chestii facile...Important e sa-i dam babarezului ce-i al babarezului, adica pretul, atunci cand il cere. Altfel....mucles!
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
babarezu
*
*

Mesaj de babarezu »

Imi pare rau daca am adus ofensa userilor... dar daca nu am primit un raspuns satisfacator era logic sa inchid topicul. O sa va fericesc cu ce informatii suplimentare doriti, ideea era ca, fiind o persoana fara experienta in ale numismaticii, informatiile sa le primesc de aici nu sa le aduc eu precum pareri despre preturi, cum se stabilesc etc, de aceea am cerut "iritat" inchiderea topicului crezand ca nimeni nu este interesat. Plus ca eu doar am pus o simpla intrebare nu am dat cu paru'.Cat despre pret am vandut-o cu 1300 RON spre surprinderea mea. Ironia cu care ati comentat nu isi avea rosul parerea mea.
O ZI buna va doresc cu multumiri administratorului.
babarezu
*
*

Mesaj de babarezu »

costinel scrie:Am vazut bancnota la vanzare cu 200 lei. Cred ca si acesta a fost pretul final.
Tot ce este posibil..cred ca valoreaza mult mai mult!!
babarezu
*
*

Mesaj de babarezu »

sorin70 scrie:
Nu va las asa incurcati..1300 ron a fost pretul eu zic ca suficient!!!
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

"O sa va fericesc cu ce informatii suplimentare doriti" nu ne fericiti dle (pe mine nici nu ma intereseaza), ne-ati promis ironic ("ca sa stiti cand va mai intreaba cineva") o informare asupra pretului, e normal sa fiti intrebat de ce nu va tineti promisiunea. Si dupa vanzare cereti iritat (cu doua semne de exclamare) inchiderea topicului. "Plus ca eu doar am pus o simpla intrebare" daca ar fi fost doar o intrebare n-as fi intervenit. "Ironia cu care ati comentat nu isi avea rosul parerea mea" - sigur, ironia altora e suparatoare, despre cea proprie, sa nu mai vorbim. Acest forum nu este o taraba de pretaluire pentru monede sau bancnote. Si nimeni nu este nici obligat si cei mai multi nici interesati de expunerea unei pareri legate de pret. Se poate constata in cateva discutii recente la ce duc parerile despre preturi. La nimic bun.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Încuiat