Identificare bancnota!
Identificare bancnota!
Am dori daca se poate sa imi spuneti un pret estimativ avand in vedere starea bancnotei.Multumesc anticipat!!
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0006.jpg (416.35 KiB) Vizualizat de 16263 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Identificare bancnota!
E o piesa de pus in colectie chiar si in starea asta!
Eu n-am mai vazut una la vanzare de multi multi ani. Apar atat de rar ca despe pret de piata nu stiu daca se poate vorbi.
Eu n-am mai vazut una la vanzare de multi multi ani. Apar atat de rar ca despe pret de piata nu stiu daca se poate vorbi.
Oricum multumesc pentru raspuns care este putin cam evaziv, voiam parerea unor experti sau colectionari mai experimentati in legatura cu pretul.O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.O zii buna va doresc!!!
Bancnota a fost vanduta.Multumesc.Topic inchis!!
Si ne lasati sa murim prosti ?babarezu scrie:O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.
Ati promis ca ne spuneti pretul.
Am vazut bancnota la vanzare cu 200 lei. Cred ca si acesta a fost pretul final.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
1300RON
Eh, dl babarezu ne-a urat deja "O zi(i) buna va doresc!!!", nu ne mai fericeste cu informatii suplimentare. Ba chiar cere iritat inchiderea topicului. Degeaba atatea topicuri depre preturi, cum se stabilesc ele, ce factori intervin, etc. Chestii facile...Important e sa-i dam babarezului ce-i al babarezului, adica pretul, atunci cand il cere. Altfel....mucles!sorin70 scrie:Si ne lasati sa murim prosti ?babarezu scrie:O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Imi pare rau daca am adus ofensa userilor... dar daca nu am primit un raspuns satisfacator era logic sa inchid topicul. O sa va fericesc cu ce informatii suplimentare doriti, ideea era ca, fiind o persoana fara experienta in ale numismaticii, informatiile sa le primesc de aici nu sa le aduc eu precum pareri despre preturi, cum se stabilesc etc, de aceea am cerut "iritat" inchiderea topicului crezand ca nimeni nu este interesat. Plus ca eu doar am pus o simpla intrebare nu am dat cu paru'.Cat despre pret am vandut-o cu 1300 RON spre surprinderea mea. Ironia cu care ati comentat nu isi avea rosul parerea mea.
O ZI buna va doresc cu multumiri administratorului.
O ZI buna va doresc cu multumiri administratorului.
Tot ce este posibil..cred ca valoreaza mult mai mult!!costinel scrie:Am vazut bancnota la vanzare cu 200 lei. Cred ca si acesta a fost pretul final.
Nu va las asa incurcati..1300 ron a fost pretul eu zic ca suficient!!!sorin70 scrie:Si ne lasati sa murim prosti ?babarezu scrie:O sa va anunt cu cat am vandut-o ca sa stiti cand va mai intreaba cineva.
"O sa va fericesc cu ce informatii suplimentare doriti" nu ne fericiti dle (pe mine nici nu ma intereseaza), ne-ati promis ironic ("ca sa stiti cand va mai intreaba cineva") o informare asupra pretului, e normal sa fiti intrebat de ce nu va tineti promisiunea. Si dupa vanzare cereti iritat (cu doua semne de exclamare) inchiderea topicului. "Plus ca eu doar am pus o simpla intrebare" daca ar fi fost doar o intrebare n-as fi intervenit. "Ironia cu care ati comentat nu isi avea rosul parerea mea" - sigur, ironia altora e suparatoare, despre cea proprie, sa nu mai vorbim. Acest forum nu este o taraba de pretaluire pentru monede sau bancnote. Si nimeni nu este nici obligat si cei mai multi nici interesati de expunerea unei pareri legate de pret. Se poate constata in cateva discutii recente la ce duc parerile despre preturi. La nimic bun.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!