estimare pret 600 + 1200 lei 1941 transnistria infinex
estimare pret 600 + 1200 lei 1941 transnistria infinex
Buna ziua! Am gasit la o persoana 2 bancnote 1= 600 lei 1941 transnistria infinex si 1=1200 lei 1941 transnistria infinex in stare xf catre aunc persoana respectiva imi cere un anumit pret pe ambele insa ,nu stiu daca il pot considera bun,sau exagerat deoarece, nu le gasesti toata ziua la vinzare ..nu voi spune suma solicitata de persoana respectiva pentru ca vreau sa aud citeva pareri din partea celor care ,consider stiu mai multe decit mine despre aceste piese .Orice parere este bine venita si ma va ajuta foarte mult in luarea unei decizii ..Multumesc !!
Re: estimare pret 600 + 1200 lei 1941 transnistria infinex
Depinde cat de mult ti le doresti si cat ai fi dispus sa oferi pe ele, sunt piese rare pret PAbrincusi scrie:Buna ziua! Am gasit la o persoana 2 bancnote 1= 600 lei 1941 transnistria infinex si 1=1200 lei 1941 transnistria infinex in stare xf catre aunc persoana respectiva imi cere un anumit pret pe ambele insa ,nu stiu daca il pot considera bun,sau exagerat deoarece, nu le gasesti toata ziua la vinzare ..nu voi spune suma solicitata de persoana respectiva pentru ca vreau sa aud citeva pareri din partea celor care ,consider stiu mai multe decit mine despre aceste piese .Orice parere este bine venita si ma va ajuta foarte mult in luarea unei decizii ..Multumesc !!
- Fişiere ataşate
-
- Bancnote.jpg (102.81 KiB) Vizualizat de 15012 ori
Catalog bancnote si monede Romania http://www.bancnote-monede.ro/
600+1200 LEI INFINEX
pentru 120 lei am vazut care ar fi preturile ...dar nu gasesc pentru 600 si 1200 lei ...hai sa vedem altfel..persoana respectiva ar fi dispusa sa le dea pentru 1650 de euro cum vi se pare pretul ?
600+1200 LEI INFINEX
raspunsul lui bofana chiar ma lasat masca ..pur si simplu ..eu credeam total invers ..daca valoare nominala e mai mare si pretul ar trebui sa fie mai mare deoarece,tentatia era mare sa-i cheltui ..asa si in cazul acestor bilete ,mai sus mentionate de mine ..concluzie ex.biletul de 120 e mai scump decit cele de 600..si 1200..sincer ..multumesc !
Re: 600+1200 LEI INFINEX
Cate piese de 1 leu infinex au fost de vanzare pana acum ? Toata lumea isi doreste piesa de 1 leu fiindca fiind dintr-o hartie de calitate proasta, si totodata circuland foarte mult, s-au pastrat putine. Si mai ales, ca un argument psihologic... putina lume se gandeste sa pastreze o bancnota de 1 leu...brincusi scrie:raspunsul lui bofana chiar ma lasat masca ..pur si simplu ..eu credeam total invers ..daca valoare nominala e mai mare si pretul ar trebui sa fie mai mare deoarece,tentatia era mare sa-i cheltui ..asa si in cazul acestor bilete ,mai sus mentionate de mine ..concluzie ex.biletul de 120 e mai scump decit cele de 600..si 1200..sincer ..multumesc !
In ceea ce priveste concluzia dvs, consider ca este o concluzie fortata din context, eu m-am referit strict la cea mai valoroasa piesa din setul INFINEX.
Decizia de achizitie a lotului care vi s-a oferit va apartine. Punct.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
600+1200 LEI INFINEX
multumesc ! am inteles perfect ideea
Toate au fost foarte rare, pana prin 2000 , cand au aparut cateva zeci de bucati, posibil 1 fisic din fiecare daca bine tin minte, din valorile de 600 si 1200 lei ; intre timp, anul trecut au aparut 10 buc din val de 120 lei in Brasov, si din aceasta cauza cele mai rare au ramas valorile de 1, 6 si 24 lei.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
@ricky-bm
Nu m-am referit la raritatea pieselor, stiu ca sunt dificil de procurat, mai ales valorile mici.
Intrebarea e: unde se gaseste informatia ca ele au circulat efectiv? Faptul ca bancnota de "1" ar fi circulat mai mult - ma indoiesc din cauza valorii (parca 60 lei Ifinex/marca, adica ceva spre doi pfennig).
Nu m-am referit la raritatea pieselor, stiu ca sunt dificil de procurat, mai ales valorile mici.
Intrebarea e: unde se gaseste informatia ca ele au circulat efectiv? Faptul ca bancnota de "1" ar fi circulat mai mult - ma indoiesc din cauza valorii (parca 60 lei Ifinex/marca, adica ceva spre doi pfennig).
Din cate inteleg eu din Bancotele Romaniei vol.3, leii INFINEX nu au circulat.
Pe teritoriul Transnistriei au continuat sa circule marcile RKKS ( Reichskreditkassen ).
In volumul amintit, la pag. 138 scrie clar : "Problema emisiunii de lei pentru teritoriul Transnistriei a fost pur si simplu abandonata de guvernul roman in cursul anului 1942 ".
Exemplarele care se gasesc prin colectii, provin din cele trimise la topit in fabricile de hartie de la Letea si Busteni.
Pe teritoriul Transnistriei au continuat sa circule marcile RKKS ( Reichskreditkassen ).
In volumul amintit, la pag. 138 scrie clar : "Problema emisiunii de lei pentru teritoriul Transnistriei a fost pur si simplu abandonata de guvernul roman in cursul anului 1942 ".
Exemplarele care se gasesc prin colectii, provin din cele trimise la topit in fabricile de hartie de la Letea si Busteni.
Mai erau ceva amanunte in Sistemul banesc. Din pacate, nu le am la mine sa pot vedea exact datele despre ele.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."