targ la Hanul lui Manuc
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- serbanel1994

- serbanel1994

Sper sa fie diversificare si o transparenta cat mai mare a preturilor. Apropo, o intamplare amuzanta la care am asistat azi la targ: un domn colectionar vanzator la a carui masa ma aflam studia niste titluri/actiuni (nu ma pricep) si vine un alt domn(posesorul actiunilor ce dorea sa le vanda la gramada) care din neindemanare ii da jos de pe masa o decoratiune; la care raspunsul vanzatorului: "Las-o dracu de treaba e a doua oara cand o dai jos si e valoroasa asta!!!"
Valoroasa , valoroasa dar tratata fara lipsa de respect
PS: Dupa mai bine de 2 ani de citit pe acest forum, studiu pe internet (consider ca am invatat multe; respectele mele pentru greii forumului) cred ca e mai usor sa cumperi de pe internet la preturi avantajoase decat de la astfel de targuri. Poate este o parere gresita dar tot ce am vazut era cu mult peste preturile estimative date pe acest forum.
PS: Dupa mai bine de 2 ani de citit pe acest forum, studiu pe internet (consider ca am invatat multe; respectele mele pentru greii forumului) cred ca e mai usor sa cumperi de pe internet la preturi avantajoase decat de la astfel de targuri. Poate este o parere gresita dar tot ce am vazut era cu mult peste preturile estimative date pe acest forum.
- serbanel1994

Am fost si eu pe acolo si am intrebat de urmatorul targ. Mi s-a spus ca saptamana viitoare e targ la Sofitel. La sfarsitul lui octombrie cica mai e un targ la han. I-am intrebat insa si de Obor, iar unul mi-a zis cam asa: " La obor scrie in ziar "
Nu ne ramane deci sa citim ziarul pana mai aflam vreo informatie

- andi_codescu

E foarte important sa va duceti la targuri. Puteti gasi piese frumoase, la vanzatori care nu vand pe net, mai exista si avantajele amintite de dl. ZAR mai sus.cirligb scrie:
Insa e foarte important sa va stie lumea, vanzatorii, sa stie ce va intereseaza, pentru ca in timp veti constata ca va doriti unele piese rare, mult mai usor de gasit la colectionarii cu experienta decat pe net. Apoi, unii vanzatori daca ajung sa va cunoasca va pot oferi sfaturi bune si nu dintr-alea in doi peri care se servesc de regula cumparatorilor pe care nu ii cunosc.
Am auzit de la un vanzator ca de acum inainte vor fi lunare targurile de la Han.
Se pare ca cei interesati au putut inchiria loc de expunere pe un ? an de zile inainte ? Informatia merita confirmata. Asa, desi intr-o locatie groaznica, se pare ca vom avea primul targ regulat de antichitati.
Se pare ca cei interesati au putut inchiria loc de expunere pe un ? an de zile inainte ? Informatia merita confirmata. Asa, desi intr-o locatie groaznica, se pare ca vom avea primul targ regulat de antichitati.
Pecunia non olet.
- serbanel1994

- andi_codescu

- serbanel1994

- serbanel1994