targ la Hanul lui Manuc

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cirligb

Mesaj de cirligb »

Nu stiu, poate intrebati dvs maine si o sa stim cu exactitate.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Intrebarea mea poate a sunat a indoiala din partea mea, insa nu aceasta mi-a fost intentia. Eu doar am intrebat, insa fireste ca voi intreba si la targ maine , fiindca si pe mine ma intereseaza direct :P
:wink: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :wink:
cirligb

Mesaj de cirligb »

Va rog anticipat sa ne comunicati si noua. Apropo de ce va intereseaza direct ca m-ati facut curios?
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Pentru ca si eu colectionez monede si bancnote si , ca orice colectionar, imi place sa ma uit dupa noi piese. Iar cand piata este diversificata, este si mai bine, deoarece ai de unde alege! De asta sunt interesat. Dvs nu? :?: :twisted:
cirligb

Mesaj de cirligb »

Sper sa fie diversificare si o transparenta cat mai mare a preturilor. Apropo, o intamplare amuzanta la care am asistat azi la targ: un domn colectionar vanzator la a carui masa ma aflam studia niste titluri/actiuni (nu ma pricep) si vine un alt domn(posesorul actiunilor ce dorea sa le vanda la gramada) care din neindemanare ii da jos de pe masa o decoratiune; la care raspunsul vanzatorului: "Las-o dracu de treaba e a doua oara cand o dai jos si e valoroasa asta!!!" :D :) Valoroasa , valoroasa dar tratata fara lipsa de respect :D

PS: Dupa mai bine de 2 ani de citit pe acest forum, studiu pe internet (consider ca am invatat multe; respectele mele pentru greii forumului) cred ca e mai usor sa cumperi de pe internet la preturi avantajoase decat de la astfel de targuri. Poate este o parere gresita dar tot ce am vazut era cu mult peste preturile estimative date pe acest forum.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Depinde de situatie si piese, in general pe Net (okazii, eBay, etc.) nu prea se poate negocia, majoritatea vanzatorilor nu accepta oferte si multi au preturi mari uneori chiar exagerate (parerea mea) mai degraba negociezi in targuri ai si avantajul ca esti fata in fata cu vanzatorul. :wink:
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Am fost si eu pe acolo si am intrebat de urmatorul targ. Mi s-a spus ca saptamana viitoare e targ la Sofitel. La sfarsitul lui octombrie cica mai e un targ la han. I-am intrebat insa si de Obor, iar unul mi-a zis cam asa: " La obor scrie in ziar " :roll: Nu ne ramane deci sa citim ziarul pana mai aflam vreo informatie :lol: :lol:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

cirligb scrie:
PS: Dupa mai bine de 2 ani de citit pe acest forum, studiu pe internet (consider ca am invatat multe; respectele mele pentru greii forumului) cred ca e mai usor sa cumperi de pe internet la preturi avantajoase decat de la astfel de targuri. Poate este o parere gresita dar tot ce am vazut era cu mult peste preturile estimative date pe acest forum.
E foarte important sa va duceti la targuri. Puteti gasi piese frumoase, la vanzatori care nu vand pe net, mai exista si avantajele amintite de dl. ZAR mai sus.

Insa e foarte important sa va stie lumea, vanzatorii, sa stie ce va intereseaza, pentru ca in timp veti constata ca va doriti unele piese rare, mult mai usor de gasit la colectionarii cu experienta decat pe net. Apoi, unii vanzatori daca ajung sa va cunoasca va pot oferi sfaturi bune si nu dintr-alea in doi peri care se servesc de regula cumparatorilor pe care nu ii cunosc.
amonra

Mesaj de amonra »

Am auzit de la un vanzator ca de acum inainte vor fi lunare targurile de la Han.
Se pare ca cei interesati au putut inchiria loc de expunere pe un ? an de zile inainte ? Informatia merita confirmata. Asa, desi intr-o locatie groaznica, se pare ca vom avea primul targ regulat de antichitati.
Pecunia non olet.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Cu locatia groaznica si eu sunt de acord. Sa va confirm, nu pot pentru ca nu am auzit nici un zvon. :(
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Daca s-ar repara mai repede centrul vechi, locatia ar fi chiar interesanta.

Ar fi buna ideea cu targul permanent, problema e ca mai si ploua, ba chiar cateodata ninge :) . Ce bine ar fi fost sa instaleze si ceva tarabe, macar ca ale buchinistilor din Paris. Ar da bine si pentru turism.
amonra

Mesaj de amonra »

Centrul reparat, tarabe superbe, insa ce ne facem cu alogenii de acolo ???

Sau hai sa o luam altfel : toti tiganii car vor vinde la targ ( si vor fi minim in genul zecilor de procente ) vor fi luat autorizatie si toate cele sau toata satra va vinde pe aceeasi hartie ?
Pecunia non olet.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Pai asta zic si eu...prea multi xxxxxx pe metru patrat :lol:

ADMIN EDIT
am sters un cuvant, putin mai discret va rog
newbasic

Mesaj de newbasic »

25-26 oct - Targ la Hanul lui Manuc
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

Am inteles treaba cu discretia, insa asta sunt. Si pana ce nu isi vor schimba atitudinea si comportamentul, toata lumea tot asa le va zice. :twisted:
Scrie răspuns