Contact organizator Brasov

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Dmariog

Contact organizator Brasov

Mesaj de Dmariog »

Va rog frumos sa-mi da-ti si mie nr de tel de contact al organizatorului targului de la Brasov! Vreau sa particip si nu stiu cum sa rezerv un loc! Multumesc anticipat.
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Revin cu interesul: stie cineva daca se mai tine targul de la Brasov de pe aleea parcului central? Aveam informatii ca acum se tine in ultimul week-end din luna, in fiecare luna! Stie cineva altceva? Eventual un nr de telefon al organizatorilor? Multumesc anticipat!
germanulcaddy

Rasp

Mesaj de germanulcaddy »

Daca este vorba de tarabele din lemn de langa parcul Titulescu, din cate stiu pe timp de vara erau permanente pe timpul week-endului. Maine sper sa ajung in zona si o sa intreb unul dintre exponanti (daca sunt) cum se poate obtine permis/loc.
bansaraba

Mesaj de bansaraba »

Actual, tarabe mai sunt doar pe niste stradute din centrul vechi, in parc nu se mai tin din pricina de... insalubritzare. Cele din centru am vazut ca sunt permanent.
Scrie răspuns