Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Va rog frumos sa-mi da-ti si mie nr de tel de contact al organizatorului targului de la Brasov! Vreau sa particip si nu stiu cum sa rezerv un loc! Multumesc anticipat.
Revin cu interesul: stie cineva daca se mai tine targul de la Brasov de pe aleea parcului central? Aveam informatii ca acum se tine in ultimul week-end din luna, in fiecare luna! Stie cineva altceva? Eventual un nr de telefon al organizatorilor? Multumesc anticipat!
Daca este vorba de tarabele din lemn de langa parcul Titulescu, din cate stiu pe timp de vara erau permanente pe timpul week-endului. Maine sper sa ajung in zona si o sa intreb unul dintre exponanti (daca sunt) cum se poate obtine permis/loc.
Actual, tarabe mai sunt doar pe niste stradute din centrul vechi, in parc nu se mai tin din pricina de... insalubritzare. Cele din centru am vazut ca sunt permanent.