Va multumesc pentru raspunscartelcoserv scrie:la vremea respectiva,mi-a facut cea mai buna oferta de pe piata.
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde
targuri romanesti in 2007???
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Mihai
-
cartelcoserv

ps.la coroana si stea au fost cel putin 16 piese ,si numai variante,nici o dublura..Mihai Caracotea scrie:Va multumesc pentru raspunscartelcoserv scrie:la vremea respectiva,mi-a facut cea mai buna oferta de pe piata.
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde.
-
cartelcoserv

Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune
.
A contat faptul ca le-a cumparat en-gros
?
Oricum, imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme
.
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil
?
A contat faptul ca le-a cumparat en-gros
Oricum, imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil
Mihai
-
cartelcoserv

le-a cumparat in doua transe,la doua targuri la brasov consecutive.toate piesele erau expuse (se tinea targul la cerbul carpatin pe vremea aceea)Mihai Caracotea scrie:Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune.
A contat faptul ca le-a cumparat en-gros?
Oricum, imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme.
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil?
ps(tot atunci am vandut si o cruce de fier,cu brevet,semnatura goering ,data pentru un pilot roman).era clasa a doua.
bineinteles ca a contat ca mi-a luat de aproape 1000 de usd de fiecare data in pretul final
cartelcoserv scrie:le-a cumparat in doua transe,la doua targuri la brasov consecutive.toate piesele erau expuse (se tinea targul la cerbul carpatin pe vremea aceea)Mihai Caracotea scrie:Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune.
A contat faptul ca le-a cumparat en-gros?
Oricum, imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme.
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil?
ps(tot atunci am vandut si o cruce de fier,cu brevet,semnatura goering ,data pentru un pilot roman).era clasa a doua.
bineinteles ca a contat ca mi-a luat de aproape 1000 de usd de fiecare data in pretul final
)
PS: mi se par cu adevarat interesante decoratiile germane acordate militarilor romani
Mihai
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
E de pe situl filatelistilor. Noroc cu ei, ca daca e sa asteptam pana ne anunta SNR-ul atunci nu mai ajungem la niciun targ.TARGUL COLECTIONARILOR - 24 februarie - Brasov
ROM-ANTIQUE - 24-25 februarie - Bucuresti
ROM-ANTIQUE - 14-15 aprilie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 26 mai - Brasov
ROM-ANTIQUE - 9-10 iunie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 26 mai - Brasov
ROM-ANTIQUE - 9-10 iunie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 11 august - Brasov
ROM-ANTIQUE - 6-7 octombrie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 24 noiembrie - Brasov
ROM-ANTIQUE - 1-2 decembrie - Bucuresti
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
hai sa va povestesc o culme...nascut si crescut in Brasov...si acum aflu ca exista acest targ, cand sunt mutat in Constanta...nu e asta ciudat? Explicatia ar fi ca inca nu ma pot numi numismat, poate nici macar colectionar, dar sunt in devenire. Asa ca, mi-ar face o deosebita placere sa cunosc macar pe o parte din cei ce frecventeaza acest forum (mai invat si eu cate ceva
).
Intrebare insa: intre ce ore este deschis?
Intrebare insa: intre ce ore este deschis?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin