targuri romanesti in 2007???

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

cartelcoserv scrie:la vremea respectiva,mi-a facut cea mai buna oferta de pe piata.
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde
Va multumesc pentru raspuns :D .
Mihai
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Mihai Caracotea scrie:
cartelcoserv scrie:la vremea respectiva,mi-a facut cea mai buna oferta de pe piata.
ca grad de comparatie pentru adaos , pe rascoala 1907 a platit 30 usd si peste o luna,a aparut in licitatii externe la 200 franci elvetieni.coroana romaniei si steaua,grade de cavaler si ofiter (impecabile) ,pret mediu de cumparare atunci 40 usd.acum,stiti la cat se vinde
Va multumesc pentru raspuns :D .
ps.la coroana si stea au fost cel putin 16 piese ,si numai variante,nici o dublura..
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

In ce an s-a desfasurat tranzactia?
Mihai
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

2001 sau 2002 nu mai retin cu exactitate
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune :D .
A contat faptul ca le-a cumparat en-gros :P ?
Oricum, imi pare rau ca nu v-am cunoscut mai devreme :lol: .
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil :D ?
Mihai
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Mihai Caracotea scrie:Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune :D .
Si acum, daca nu mai aveti piese la vanzare de aceasta factura, nu mai aveti vreo conexiune care sa ma ajute si pe mine cu o cruce de fier ww2 (atat clasa I cat si II)autentica si la un pret rezonabil :D ?
le-a cumparat in doua transe,la doua targuri la brasov consecutive.toate piesele erau expuse (se tinea targul la cerbul carpatin pe vremea aceea)
ps(tot atunci am vandut si o cruce de fier,cu brevet,semnatura goering ,data pentru un pilot roman).era clasa a doua.
bineinteles ca a contat ca mi-a luat de aproape 1000 de usd de fiecare data in pretul final
:))
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

cartelcoserv scrie:
Mihai Caracotea scrie:Pai atunci preturile dumneavoastra au fost mai mult decat bune :D .
le-a cumparat in doua transe,la doua targuri la brasov consecutive.toate piesele erau expuse (se tinea targul la cerbul carpatin pe vremea aceea)
ps(tot atunci am vandut si o cruce de fier,cu brevet,semnatura goering ,data pentru un pilot roman).era clasa a doua.
bineinteles ca a contat ca mi-a luat de aproape 1000 de usd de fiecare data in pretul final
:))
:D .
PS: mi se par cu adevarat interesante decoratiile germane acordate militarilor romani :wink: .
Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

TARGUL COLECTIONARILOR - 24 februarie - Brasov
ROM-ANTIQUE - 24-25 februarie - Bucuresti
ROM-ANTIQUE - 14-15 aprilie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 26 mai - Brasov
ROM-ANTIQUE - 9-10 iunie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 26 mai - Brasov
ROM-ANTIQUE - 9-10 iunie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 11 august - Brasov
ROM-ANTIQUE - 6-7 octombrie - Bucuresti
TARGUL COLECTIONARILOR - 24 noiembrie - Brasov
ROM-ANTIQUE - 1-2 decembrie - Bucuresti
E de pe situl filatelistilor. Noroc cu ei, ca daca e sa asteptam pana ne anunta SNR-ul atunci nu mai ajungem la niciun targ.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Este. La Bucuresti inca n-am fost la niciun targ, deci nu stiu cum e acolo, dar in rest la cate am fost, niciunul nu se putea compara cu Brasovul.
Araldq
**
**

Mesaj de Araldq »

hai sa va povestesc o culme...nascut si crescut in Brasov...si acum aflu ca exista acest targ, cand sunt mutat in Constanta...nu e asta ciudat? Explicatia ar fi ca inca nu ma pot numi numismat, poate nici macar colectionar, dar sunt in devenire. Asa ca, mi-ar face o deosebita placere sa cunosc macar pe o parte din cei ce frecventeaza acest forum (mai invat si eu cate ceva :) ).
Intrebare insa: intre ce ore este deschis?
PRONUMISMATICA
Site Admin

intre ce ore este deschis
Ce anume, targul?
Se 'deschide' la 8, dar e recomandat sa fiti acolo mai devreme. Iar pe la 12 deja se cam sparge targul, pleaca lumea.
Maidanezu
**
**

Mesaj de Maidanezu »

La cantina Rulmentul se tine targu?
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Da (asta ca sa-l scutesc pe Aldor de raspuns :D ).
Mihai
Scrie răspuns