Aldor scrie:Ce ziceti, cand o sa ajungem si noi la 60-70 ani, la fel o sa ne purtam si noi cu tinereii pe la targuri?
Poate atunci nici nu vor mai exista,fizic,astfel de tirguri!

(poate virtuale)
Referitor la aspectul virstei,punctat mai devreme de un coleg,am observat o chestie curioasa la vinzatorii din tirguri:politetea si cunostintele in domeniu sunt invers proportionale cu virsta!Cu cit mai tinar este vinzatorul cu atit mai multe detalii iti da si dezvolta ideea de baza,iar daca vinzatorul este ''mai cu experienta de viata''cu atit este mai blazat,si,fereasca sfintul sa-l contrazici cu privire la provenienta vreunei saibe ,ca ti-ai dat foc la valiza.Sau cel putin asa mi s-a parut mie!In ochii unor persoanel mai venerabile,sunt suspect din nastere(si nu sunt bronzat),daca vreau sa ma uit in vreun catalog cu monede,intii ma intreaba ce anume ma intereseaza strict,ca sa poata sa-mi dea numai piesa respectiva.,si astfel sa nu am tot catalogul in mina!(noroc ca lucrul asta nu e general)Cit despre aspect,se face negot mai mult dupa haine!Daca gresesti si te imbraci ca ginerica,ai ocazia sa cumperi un 5 lei 1880 la pretz de 1885

si asta asa ca o favoare!Daca ai chef de glume si intrebi de pretz in engleza te teleportezi instantaneu la licitatiile lui stambuliu!Cel putin la Sutzu stiu citiva vinzatori cu aceleasi monede de 2-3 ani(sunt convins ca si multi dintre dvs ii stiti)
Sunt convins ca in numismatica trendul este ascendent,dar parca in ultimele luni a luat-o razna!Se forteaza artificial piata,si aici vorbesc strict de Romania,de parca de la anul incep rebateri ale tuturor emisiunilor mai vechi!
Scuze de poliloghia mea poate putin(mai mult)off-topic