Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
vlahul scrie:Ultima oara cand s-a tinut pe o vreem ploiasa au permis accesul in holul muzeului, dar foarte putini vizitatori au intrat inauntru, cei mai multi s-au speriat de vreme si nu era nici macar un biletel care sa anunte asta, sa nu mai vorbim de afise, banere...
Ca sa vorbim de banere, in fata la Sutu, unul destul de mare despre o expozitie fotografica, despre targul colectionarilor in schimb, nici macar un biletel.Oricum am mai vorbit despre acest subiect, si nu s-a schimbat nimic..............
Asa a fost intodeauna. Cei neavizat, care nu frecventeaza forumul sau care nu merg pe la SNR sau clubul filatelic afla de astfel de manifestari duminica seara de la vreo emisiune de stiri
vlahul scrie:Asa a fost intodeauna. Cei neavizat, care nu frecventeaza forumul sau care nu merg pe la SNR sau clubul filatelic afla de astfel de manifestari duminica seara de la vreo emisiune de stiri
Asa este - ai noroc doar daca ai drum intamplator prin zona, si chiar si atunci poate fi o problema daca vezi vreo piesa si nu ai bani sa o cumperi .
Eu dupa ce am stat cu un prieten la mac in pasaj vreo 2 ore am zis sa intru totusi si in muzeu, ca poate vad ceva interesant Si erau oamenii la mese. E drept, mai multi exponanti decat vizitatori.
vlahul scrie: Eu dupa ce am stat cu un prieten la mac in pasaj vreo 2 ore am zis sa intru totusi si in muzeu, ca poate vad ceva interesant Si erau oamenii la mese. E drept, mai multi exponanti decat vizitatori.
- eu ma plimbam prin zona si infrangandu-mi emotiile, am intrat inauntru, cu toata aparenta opazitie a omului de ordine .Cum ai zis si tu, erau mai multi exponanti decat vizitatori.Legt de asta, incep sa cred ca este o conspiratie .
Pe grupul de discutii colectionarbz s-au anuntat urmatoarele:
<<<ASTAZI AM AFLAT CA TARGUL CARE TREBUIA SA SE DESFASOARE MAINE 24 MARTIE IN CURTEA MUZEULUI SUTU A FOST AMANAT CU O SAPTAMANA DIN CAUZARI VREMEI CAPRICIOSE CE S-A ABATUT ASUPRA BUCURESTIULUI.
Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel...
Putin probabil sa tina cont de faptul ca este alt targ. Anul trecul s-a tinut in acelasi timp cu un alt targ, iar anul acesta Romantiq s-a tinut in acelasi timp cu cel de la Brasov...