targuri romanesti in 2007???

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

vlahul scrie:Ultima oara cand s-a tinut pe o vreem ploiasa au permis accesul in holul muzeului, dar foarte putini vizitatori au intrat inauntru, cei mai multi s-au speriat de vreme si nu era nici macar un biletel care sa anunte asta, sa nu mai vorbim de afise, banere...

http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 8&start=30
Ca sa vorbim de banere, in fata la Sutu, unul destul de mare despre o expozitie fotografica, despre targul colectionarilor in schimb, nici macar un biletel.Oricum am mai vorbit despre acest subiect, si nu s-a schimbat nimic..............
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Asa a fost intodeauna. Cei neavizat, care nu frecventeaza forumul sau care nu merg pe la SNR sau clubul filatelic afla de astfel de manifestari duminica seara de la vreo emisiune de stiri :!:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

cartelcoserv scrie:daca vremea va fi asa (si,dupa prognoza,nu va fi nici o schimbare) eu deja amrenuntat sa vin
Cum e cu rezervarea de masa? Platiti cand ajungeti in Bucuresti?
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

vlahul scrie:Sa speram totusi ca nu va ploua.
Se pare ca la targul de la Obor va fi vreme mai buna.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

vlahul scrie:Asa a fost intodeauna. Cei neavizat, care nu frecventeaza forumul sau care nu merg pe la SNR sau clubul filatelic afla de astfel de manifestari duminica seara de la vreo emisiune de stiri :!:
Asa este - ai noroc doar daca ai drum intamplator prin zona, si chiar si atunci poate fi o problema daca vezi vreo piesa si nu ai bani sa o cumperi :wink: .
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Asa e.
Si daca mai si ploua nu mai stie nici trecatorul ca se intampla ceva prin muzeu.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Eu mi-am recunoscut ignoranta, am aflat de pe forum ca in caz de vreme rea se pot tine targurile si in interiorul palatului Sutu :oops: .
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

:D Eu dupa ce am stat cu un prieten la mac in pasaj vreo 2 ore am zis sa intru totusi si in muzeu, ca poate vad ceva interesant :!: Si erau oamenii la mese. E drept, mai multi exponanti decat vizitatori.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

vlahul scrie::D Eu dupa ce am stat cu un prieten la mac in pasaj vreo 2 ore am zis sa intru totusi si in muzeu, ca poate vad ceva interesant :!: Si erau oamenii la mese. E drept, mai multi exponanti decat vizitatori.
:D - eu ma plimbam prin zona si infrangandu-mi emotiile, am intrat inauntru, cu toata aparenta opazitie a omului de ordine :) .Cum ai zis si tu, erau mai multi exponanti decat vizitatori.Legt de asta, incep sa cred ca este o conspiratie :lol: .
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

E, vedem noi maine si poimaine...
consult

Mesaj de consult »

Am auzit ca s-ar fi anulat targul de la Sutu, din cauza vremii. Eu inca mai sper sa se tina, dar...
BogdanC
moderator
moderator

Targ amanat!...

Mesaj de BogdanC »

Pe grupul de discutii colectionarbz s-au anuntat urmatoarele:

<<<ASTAZI AM AFLAT CA TARGUL CARE TREBUIA SA SE DESFASOARE MAINE 24 MARTIE IN CURTEA MUZEULUI SUTU A FOST AMANAT CU O SAPTAMANA DIN CAUZARI VREMEI CAPRICIOSE CE S-A ABATUT ASUPRA BUCURESTIULUI.

Toate cele bune,
Negru Adrian Madalin>>>
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Pai daca e amanat cu o saptamana nu va fi in acelasi timp cu cel de la Obor?
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel... :(
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Putin probabil sa tina cont de faptul ca este alt targ. Anul trecul s-a tinut in acelasi timp cu un alt targ, iar anul acesta Romantiq s-a tinut in acelasi timp cu cel de la Brasov...
Scrie răspuns